Статті, в яких згадується Уолт Дісней

19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
3 лютого 2014,  15:29 | Статті | Автор: SpaceMonkey
«Заріно, ти найдопитливіша фея з усіх,  кого я знаю. Поправка: вас таких дві.  Скажімо так: ти схожа на Дінь-Дінь  з розносників пилку» ~ Ельф Гарі

ПОДРОБИЦІ СТВОРЕННЯ ФІЛЬМУ

ФЕЇ: ТАЄМНИЦЯ ПІРАТСЬКОГО ОСТРОВА розповідає про Заріну, кмітливу та амбіційну фею, що збирає пилок з квітів. Все починається з того, що вона викрадає чарівний пилок фей… 

Заріна досить кмітлива та допитлива, а крім того, її сповнюють різні ідеї, - розповідає режисер Пеггі Холмс. – В ній є дуже багато рис, спільних з іншою феєю, Дінь-Дінь – зазвичай вони обидві не тримають себе в межах дозволеного.

Коли черговий задум Заріни знову завершується катастрофічно, вона змушена покинути Долину. Фею приймають на борт пірати, що прямують до Скелі Черепу, більше того – проголошують її капітаном корабля. Дінь-Дінь і її подруги змушені вирушити слідом за Заріною у подорож, сповнену небезпек. Тільки пліч-о-пліч крихітні феї зможуть протистояти піратам, якими керує амбіційний і хитромудрий юнга на ймення Джеймс – не хто інший, як майбутній Капітан Крюк.

Кумедний, зворушливий, захоплюючий та чарівний фільм ФЕЇ: ТАЄМНИЦЯ ПІРАТСЬКОГО ОСТРОВА в прокаті з 20 березня 2014 року.

Читати далі...