Новини, в яких згадується Вільям Моуслі

7 жовтня 2022,  17:09 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон грає радіоведучого, який вступає у небезпечне протистояння з психопатом у прямому ефірі свого токшоу у трейлері драматичного трилера, що отримав назву «У прямому ефірі».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кур'єр»
Випадковий тілоохоронець
13 грудня 2019,  02:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Намагаючись втекти від свого минулого, вона мчить на швидкому мотоциклі нічними вулицями Лондона, доставляючи важливі посилки. Їй все одно, що в них заховано, головне, доставити їх вчасно, адже саме за це їй і платять. Але одного разу в її руках опиняється посилка для людини, яку хоче вбити один з найнебезпечніших злочинців на планеті. І вона вирішує захистити його за всяку ціну. Оскільки вона – далеко не звичайний кур'єр.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  23:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман надихається стилем Ніка Ф'юрі носить пов'язку на лівому оці в трейлері екшен-трилера «The Courier».

Читати далі...
12 травня 2018,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки всі з нетерпінням чекають диснеївський рімейк «Русалоньки», дивимося новий трейлер іншого фентезі «Русалонька» з більш скромним бюджетом.

Молодий репортер Кем Харрісон (Вільям Моуслі з «Хронік Нарнії») та його племінниця Ель (Лорето Пералта) відправляються в цирк, де знайомляться з прекрасним і чарівним створінням — русалонькою Елізабет (Поппі Дрейтон). Мешканку океану тримають там проти її волі, і Кем вирішує допомогти Елізабет звільнитися.

В американський прокат картина Блейка Дж. Харріса і Кріса Бушара вийде в серпні.