Оновлення, в яких згадується Майк Колтер

25 серпня 2017,  22:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу супергеройського серіалу «Захисники», який об'єднав чотирьох супергероїв Пекельної кухні, Netflix поділився новим промо-роликом, що дозволяє детальніше розглянути їх рідний район. Клікайте на відео та переміщайте його за допомогою мишки на всі 360 градусів, милуючись Шибайголовою (Чарлі Кокс), Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) і Залізним кулаком (Фінн Джонс). На задньому плані промо знаходяться не тільки їх рідні вулиці, а і їх друзі, без яких героям довелося б непросто.

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбулася 18 серпня. Більше 40 кадрів з його персонажами ви знайдете в нашій галереї.

24 серпня 2017,  15:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі їхні надсили і часткову або повну невразливість, супергероям теж часом потрібна допомога. І медсестра Пекельної кухні Клер Темпл у втіленні Розаріо Доусон неодноразово допомагала й підтримувала Шибайголову (Чарлі Кокс), Джессіку Джонс (Крістен Ріттер), Люка Кейджа (Майк Колтер) та Залізного кулака (Фінн Джонс). Вони надихали її, а вона — їх, нагадуючи їм, що вони не повинні рятувати Нью-Йорк поодинці.

Розширений фінальний трейлер «Захисників» з Сігурні Вівер, чия прем'єра відбулася 18 серпня, дивіться тут.

17 серпня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився крутим розширеним фінальним трейлером супергеройського серіалу «Захисники», в якому Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) і Залізний кулак (Фінн Джонс) повинні об'єднатися всупереч своїм розбіжностям, щоб врятувати свій рідний Нью-Йорк. Від кого? Від давньої та могутньої групи на чолі з холоднокровною Олександрою (Сігурні Вівер).

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбудеться вже завтра, 18 серпня.

14 серпня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри супергеройського серіалу «Захисники» залишилися лічені дні, тому саме час подивитися його фінальний трейлер. Попри те, що Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) тут заявляють, що не збираються заводити собі друзів з суперздібностями, вони стають пліч-о-пліч на захист Нью-Йорка і один одного.

Прем'єра серіалу, де також зіграють Сігурні Вівер, Елоді Юнг і Скотт Гленн, відбудеться 18 серпня на Netflix.

22 липня 2017,  20:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося очікуваний другий трейлер супергеройського серіалу «Захисники», де лиходійка Олександра (Сігурні Вівер) вербує Електру (Елоді Юнг) і виганяє Денні Ренда (Фінн Джонс) геть з офісу. Але Залізний кулак не впадає у відчай й незабаром знаходить собі нових «друзів» в особі Шибайголови (Чарлі Кокс), Джессіки Джонс (Крістен Ріттер) і Люка Кейджа (Майк Колтер), які не палають ентузіазмом з ним працювати. Тільки як би вони не були проти, робити нічого, героям доводиться об'єднатися, щоб врятувати рідне місто.

Промо-ролик серіалу зі Стеном Лі та Карателем (Джон Бернтал) дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

21 липня 2017,  17:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Стен Лі розповідає про героїв серіалу «Захисники» в його новому промо-ролику. Він вважає, що вони демонструють, що нам не обов'язково бути ідеальними, щоб зробити те, що є правильним. Адже хоча Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) і є героями, в першу чергу вони все-таки люди. А в кінці відео з'являється Каратель (Джон Бернтал).

Повноцінний трейлер серіалу з російським перекладом дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 18 серпня.

21 липня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського серіалу «Захисники» Чарлі Кокс, Крістен Ріттер, Майк Колтер та Фінн Джонс вже летять на Comic-Con, згідно Instagram Ріттер, і в передчутті їх появи Netflix вирішив порадувати нас анімованим постером, який представляє цю четвірку супергероїв в стилі поп-арт під їх улюблену музику групи Nirvana. Його слоган говорить: «В слові „команда“ немає слова „ми“». Так що на екрані обіймів в їх рядах не чекайте.

Нерухомі постери «Захисників» ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра всього 1 сезону серіалу відбудеться в серпні.

3 травня 2017,  17:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої Пекельної кухні Шибайголова (Чарлі Кокс), Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс) знайомляться один з одним в першому повноцінному трейлері серіалу-кросовера «Захисники». І вже скоро їм доводиться зіткнутися з новим могутнім ворогом, що загрожує Нью-Йорку, на ім'я Олександра (Сігурні Вівер).

Прем'єра серіалу, де також повернуться Елоді Юнг, Розаріо Доусон, Скотт Гленн і Симона Міссік, відбудеться 18 серпня.

5 квітня 2017,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий загадковий тизер 1 сезону супергеройсmкого серіалу «Захисники», який збере разом Шибайголову (Чарлі Кокс), Джессіку Джонс (Крістен Ріттер), Люка Кейджа (Майк Колтер) та Залізного кулака (Фінн Джонс), показує цю четвірку, відпочиваючою після бійки в ліфті.

Відео закінчується, коли годинник камери спостереження показують 08:18:20:17, що цілком може означати дату виходу серіалу — 18 серпня 2017 року. Чекаємо підтвердження від Netflix.

9 березня 2017,  15:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чотири подруги Джада Пінкетт Сміт, Квін Латіфа, Реджина Холл та Тіффані Хеддіш відправляються в першому трейлері дорослої комедії «Дівчача поїздка» («Girls Trip») в повний відрив в стилі «Подружок нареченої». Обережно, трейлер без цензури.

У фільмі також зіграє зірка «Люка Кейджа» Майк Колтер.

26 вересня 2016,  22:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер 1 сезону «Люка Кейджа» знайомить нас ближче з його основними героями у втіленні Майка Колтера, Махершали Алі, Сімони Міссік, Тео Россі та Елфрі Вудард, і показує, що на вулицях Гарлема йде справжня війна, а Клер Темпл (Розаріо Доусон) говорить невразливому герою, що раз ніщо не може його поранити, то чого ж він боїться? Як бонус в відео приховано камео самого Стена Лі, так що будьте більш уважними.

Прем'єра всіх серій 1 сезону відбудеться 30 вересня на Netflix.

12 вересня 2016,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент 1 сезону «Люка Кейджа» знову представляє нового супергероя Гарлема, якого грає Майк Колтер, в ситуації, де без бійки не обійтися. Добре, що Кейдж без проблем може зупинити рукою кулю.

29 серпня 2016,  10:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент нового серіалу від Netflix і Marvel «Люк Кейдж» показує одну з основних проблем нового супергероя Гарлема в втіленні Майка Колтера: після кожної зустрічі з озброєними бандитами, які не знають, що кулі його не беруть, Кейджу доводиться купувати новий одяг.