Новини, в яких згадується Майк Колтер

25 січня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одна ніч може змінити все. У лютому в український прокат вийде пристрасний трилер «Фатальна зустріч» («Fatale»), в якому лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк і актор Майкл Ілі заводять небезпечний роман.

Читати далі...
7 грудня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер трилера Деона Тейлора «Фаталь» («Fatale») з лауреаткою премії «Оскар» Гіларі Свенк в головній ролі показує, що одна ніч пристрасті може дуже швидко обернутися на справжній кошмар.

Читати далі...
30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
30 грудня 2018,  14:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового драматичного серіалу «Це ми» Кріссі Мец грає сильну духом мати в трейлері повнометражної драми «Прорив».

Читати далі...
16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
11 липня 2018,  22:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Пенья, якого зараз можна побачити в кумедному супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса», виконує головну роль у більш серйозному фантастичному трилері «Занепад цивілізації».

Пітер (Пенья) — нічим не примітний чоловік, чиє життя складається з круговороту роботи і сім'ї. Вночі йому часто сняться кошмари про те, як він втрачає свою сім'ю. Одного разу ці кошмари стають реальністю, коли на планету нападають іншопланетяни. Щоб врятувати дружину і дочок, Пітер повинен розшифрувати свої сни й зрозуміти, як перемогти прибульців.

На Netflix прем'єра фільму Бена Янга, де також зіграють Ліззі КапланМонстро») та Майк КолтерЛюк Кейдж»), відбудеться в кінці місяця, 27 липня.

12 червня 2018,  18:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Гарлем може впоратися лише з одним дияволом за раз.»

Чорна Мерайя збирається стати королевою Гарлема в новому трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

У нових серіях «Люка Кейджа» політик Мерайя Діллард (Елфрі Вудард) повертається, щоб «принести в Гарлем чудеса» і налагодити непрості стосунки зі своєю дочкою. Також трейлер показує, як новий куленепробивний лиходій Бушмейстер (Мустафа Жакір) підпалює будинок Мерайї, але Люк Кейдж (Майк Колтер) вчасно приходить на допомогу і рятує її з вогню. Після чого Чорна Мерайя об'єднується з Шейдсом (Тео Россі) і виходить на стежку війни.

Дивіться також новий фрагмент 2 сезону «Люка Кейджа», який показує, як Місті (Сімон Міссік) й Коллін (Джессіка Хенвік) дають відсіч негідникам в барі. Прем'єра нових серій відбудеться 22 червня.

4 червня 2018,  21:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли жінки вибираються в бар, щоб не думати про свої проблеми, їх краще не чіпати, попереджає новий фрагмент 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

Офіцер поліції Місті Найт (Сімон Міссік) намагається впоратися із втратою своєї руки, якої позбулася під час трагічних подій «Захисників». Вона відчуває себе безсилою й самотньою, але це не так. Місті знаходить підтримку в особі подруги Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) з «Залізного кулака», з якою вони вирішують випити в барі. Там до Місті підходить місцевий негідник, обзиває її й погрожує, і тут вона вирішує повернути свою силу, доводячи собі, що і з однією рукою може за себе постояти.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Люка Кейджа».

Ви теж не можете дочекатися 22 червня, коли вийдуть нові серії? В образі куленепробивного супергероя в них повернеться Майк Колтер.

26 травня 2018,  20:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люк Кейдж дізнається, як непросто бути героєм Гарлема, в дебютному фрагменті 2 сезону свого супергеройського серіалу.

Люк (Майк Колтер) очистив своє ім'я, повернув собі гарну репутацію і став захисником свого рідного району, але разом з великою силою приходить і велика відповідальність, як показує даний фрагмент. Герой просто собі йшов кудись, як раптом його помічають сусіди, обступають з усіх боків і не стільки просять, скільки вимагають, щоб він розібрався з їх проблемами.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Люка Кейджа», який представляє куленепробивного суперлиходія Бушмейстера (Мустафа Жакір). Прем'єра нових серій відбудеться 22 червня.

7 травня 2018,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Куленепробивний супергерой стикається з куленепробивним суперлиходієм в першому офіційному трейлері 2 сезону фантастичного серіалу «Люк Кейдж».

Очистивши своє ім'я, Люк Кейдж (Майк Колтер) став справжньою знаменитістю в рідному Гарлемі з репутацією такою же куленепробивною, як і його шкіра. На нього тепер обертаються жінки на вулиці, а місцеві бандити не особливо опираються, коли він обрушується на їхні голови. Але зі сходженням нового сильного ворога в особі Бушмейстера (Мустафа Жакір), який в даному трейлері змушує Люка кашляти кров'ю, супергерой підходить впритул до тієї тонкої лінії, яка відділяє героя від лиходія.

Прем'єра нових серій «Люка Кейджа», де також повертаються Сімон Міссік, Розаріо Доусон, Елфрі Вудард, Тео РоссіДжастін Свейн і Рон Сепас Джонс, відбудеться 22 червня.

4 травня 2018,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Месники і Вартові Галактики борються з Таносом у фільмі «Месники: Війна нескінченності», Люк Кейдж приходить в форму до свого 2 сезону.

Куленепробивний герой Гарлема у втіленні Майка Колтера демонструє свою супергеройську силу, проходячи фізичні і духовні тести легкоатлетичного багатоборства, схожого на те, в якому беруть участь футболісти з коледжу, коли хочуть потрапити у відбір до НФЛ. В даному кліпі Люк бере штурмом багатоборство, щоб довести свою реальну силу світу й собі.

Дивіться тизер 2 сезону серіалу «Люк Кейдж», чиї нові серії вийдуть 22 червня.

6 березня 2018,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люк Кейдж демонструє свої надздібності в першому тизері 2 сезону свого сольного серіалу, яким годину тому поділився Netflix.

Після відновлення свого чесного імені Люк Кейдж (Майк Колтер) став знаменитістю на вулицях Гарлема з репутацією, яка така ж куленепробивна, як і його шкіра. Але разом з цим збільшилася його необхідність захищати район та відшукати межі того, кого він може, а кого не може врятувати. З появою нового грізного ворога на горизонті Люк змушений ходити по тонкій лінії, яка відділяє героя від лиходія.

Режисером прем'єрної серії 2 сезону «Люка Кейджа» буде зірка «Елементарно» Люсі Лью. Прем'єра сезону відбудеться 22 червня.

22 лютого 2018,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новое закулисное фото со съемок 2 сезона супергеройского сериала «Люк Кейдж» показывает Майка Колтера в компании звезды «Элементарно» Люси Лью.

Читати далі...
21 лютого 2018,  00:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому трейлері 2 сезону серіалу «Джессіка Джонс» головна героїня вирушає на терапію, щоб впоратися зі своїм гнівом, але кидання м'ячика об стіну виявляється не дуже ефективним.

Джессіка Джонс (Крістен Ріттер) — запальна жінка-безлад з сильним алкоголізмом, яка просто намагається заробляти на життя роботою приватного детектива в Нью-Йорку. Вона володіє суперсилою, але її переслідує темне минуле, яке заважає їй стати справжнім героєм. Разом з Джессікою в трейлері повертаються Кілгрейв (Девід Теннант), Люк Кейдж (Майк Колтер), Тріш (Рейчел Тейлор) та Малкольм (Іка Дервілл).

Нові серії «Джессіки Джонс» стануть доступні для перегляду в Інтернеті з 8 березня.