Біографія Сема Г'юена

Народився 30 квітня 1980; Шотландія
Зріст: 189 см
Освіта: Королівська академія драматичного мистецтва

Біографія Сема Г'юена

Сем Г'юен народився в Шотландії 30 квітня 1980 року. Загублене містечко Нью-Галловей південного заходу країни стало його малою батьківщиною. Батьки кіноактора належали до неформального угруповання хіпі і були творчими людьми. Саме вони заклали синові любов до мистецтва. Дитячі роки Г'юена пролетіли в сільській обстановці, серед фермерів і хліборобів.

Сем ріс товариською дитиною, але не знаходив достатньої кількості друзів. У вимушеній самоті він влаштовував гри біля старовинних шотландських замків, де представляв себе у ролі різних казкових героїв.

Коли батько пішов з сім'ї, Сем разом з матір'ю і братом переїжджає в Едінбург. Тут хлопчик починає займатися в театрі і незабаром розуміє, що хоче всерйоз навчатися акторського ремесла. У 2000 році, приїхавши в Глазго, він починає навчатися в Королівській академії драматичного мистецтва.

Відносини Сема Г'юена

В одних джерелах його називають одинаком, а в інших – звинувачують у нетрадиційній орієнтації. Деякі сміливці беруться стверджувати, що Сем Г'юен любить чоловіків. Сам він від коментарів скромно утримується. Симпатії мають бути приховані від цікавих очей, так вважає Сем Г'юен. Особисте життя зірки екрану залишається приводом для виникнення численних версій та фантазій.
Він став відомим секс-символом після успіху в серіалі «Іноземка». Сьогодні актор і його приватне життя постійно перебувають в об'єктиві ЗМІ і шанувальників. Найвідомішою версією відносин Сема є його таємна симпатія до Катрін Балф, партнерці по зйомках в гучному серіалі. Стверджують, що вони почали зустрічатися ще в минулому році. Екранна пара для багатьох вже стала парою реальної. Самі актори не дають однозначної відповіді на питання про характер їх взаємовідносин. В їхніх коментарях відчувається недомовленість, саме вона і стала грунтом для численних чуток. Така поведінка дала громадськості підстави вважати Катрину коханою Г'юена. Крім цього Сем Г'юен і Катріна Балф були неодноразово помічені оточуючими в трепітних відносинах один до одного.
Також Г'юен підозрювався і в стосунках з молодою колегою Маккензі Мозі.