Джуно ТемплJuno Temple

Джуно Темпл / Juno Temple
Народилася 21 липня 1989; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 157 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джуно Темпл

Пропозиція (2022) ... Bettye McCart
Палмер (2021) ... Shelly
Тед Лассо (2020) ... Keeley Jones
Чаклунка: Повелителька темряви (2019) ... Thistlewit
Труднощі адаптації (2019) ... Hannah
Брудний Джон (2018) ... Veronica Newell
Tocsin (2018) ... Coral
Божевільна (2018) ... Violet
Колесо чудес (2017) ... Carolina
Електричні сни Філіпа Діка К. (2017) ... Emily Zabriskie

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джуно Темпл. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джуно Темпл

Написати коментар...
Написати коментар...