Том ХардіTom Hardy

Том Харді / Tom Hardy
Народився 15 вересня 1977; Хаммерсміті, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 175 см
100%
6
0%
0

Фільмографія Тома Харді

Спустошення (2023) ... актор, продюсер
Людина-павук: Додому шляху нема (2021) ... Eddie Brock / Venom
Веном 2: Карнаж (2021) ... Eddie Brock / Venom, продюсер (продюсер), сценарист (история)
Капоне (2020) ... Fonse
Різдвяна пісня (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Веном (2018) ... Eddie Brock / Venom
$ 7 000 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 7 000 000

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тома Харді. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тома Харді

Написати коментар...
Написати коментар...