Оптимістичний тизер серіалу «Тед Лассо» розкриває дату прем'єри третього сезону

15 лютого 2023,  03:23 | Новини серіалів

Наш улюблений тренер у втіленні Джейсона Судейкіса повертається, щоб продовжити надихати глядачів. Тизер третього сезону популярного серіалу від Apple «Тед Лассо» повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 березня.

Комедійний серіал «Тед Лассо» слідує за пригодами американського тренера Теда Лассо (Джейсон Судейкіс) у Великій Британії, куди його запросили тренувати маловідомий клуб «Річмонд», якому ніяк не вдається пробитися у вищу лігу.

У третьому сезоні Тед Лассо зіштовхнеться з новим ворогом у вигляді колишнього друга Нейта (Нік Мохаммед), який пішов працювати до Руперта (Ентоні Гед) у клуб «Вест Гем Юнайтед». Щоб допомогти Теду, Рой Кент (Бретт Голдстін) стає ще одним помічником тренера разом з тренером Бородою (Брендан Гант).

Тим часом, поки Тед намагається справитися з тиском на роботі й продовжує боротися зі своїми особистими проблемами вдома, Ребекка (Ханна Веддінгхем) зосереджується на тому, щоб перемогти Руперта, а Кілі (Джуно Темпл) починає керувати своєю власною PR-компанією. Здається, все руйнується як на полі, так і поза ним, але команда Лассо в будь-якому випадку налаштована зробити все можливе.

Адже, як нагадує нам тизер, потрібно завжди вірити в себе та свою команду.

813 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: