Новини серіалів, в яких згадується Гіларі Дафф

6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

Читати далі...
11 січня 2023,  10:09 | Новини серіалів

Нові серії комедійного серіалу «Як я зустріла вашого батька» покажуть не лише повернення легендарної Кім Кетролл, а ще й прибуття Джона Корбетта, Ейдана з культового серіалу «Секс і місто» (або «Секс у великому місті»).

Читати далі...
28 листопада 2019,  22:09 | Новини серіалів

Зірка популярного молодіжного серіалу «Ліззі Магуайр» Гіларі Дафф записала відеозвернення до своїх шанувальників на знімальному майданчику його продовження, яке знімає стримінговий сервіс Disney+.

Новий серіал «Ліззі Магуайр» покаже пригоди 30-річної Ліззі в Нью-Йорку, яка заручена з власником ресторану і працює помічником модного декоратора. В закулісному відео Дафф розповідає, як сильно вона рада повернутися до цієї ролі, а наприкінці до неї приєднується Адам Лемберг, який грає кращого друга Ліззі Гордо.

Прем'єра нових серій «Ліззі Магуайр» відбудеться у 2020 році.

4 червня 2019,  02:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 6 сезону драматичної комедії «Юна» розкриває його сюжет і повідомляє, що його прем'єра відбудеться 12 червня.

«Юна» слідує за 40-річною Лайзою Міллер (Саттон Фостер), яка вирішує прикинутися 26-річною, щоб знайти гарну роботу й впоратися з фінансовими проблемами, що залишилися після її колишнього чоловіка-гравця. У нових серіях Лайза та її коханий і колишній бос Чарльз (Пітер Герман) намагаються звикнути до публічних відносин, поки Келсі (Гіларі Дафф) входить у нову роль видавця Millennial Print.

Разом з ними в нових серіях повернуться Міріам Шор (Даяна), Ніко Торторелла (Джош), Дебі Мейзар (Меггі), Моллі Бернард (Лорен) і Чарльз Майкл Девіс (Зейн).