Софі ОконедоSophie Okonedo

Софі Оконедо / Sophie Okonedo
Народилася 25 грудня 1968
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Кам'яне серце (2023) ... актриса
Кетрін на прізвисько Пташка (2022) ... актриса
Смерть на Нілі (2022) ... Salome Otterbourne
Колесо часу (2021) ... Siuan Sanche
Сестра Ретчед (2020) ... Charlotte Wells
Темні початки (2019) ... Xaphania
Хеллбой (2019) ... Lady Hatton
Піарниця (2019) ... Caroline
NTL: Антоній та Клеопатра (2018) ... Cleopatra
Дика троянда (2018) ... Susannah

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...