Новини, в яких згадується Армен В. Кеворкян

9 березня 2020,  19:08 | Новини серіалів

Сновидиця опиняється в центрі уваги маніяка в промо-ролику 15 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

На сусідку Нії (Ніколь Мейнс) нападає невідомий чоловік, який полює на Сновидицю. Сновидиця відмовляється піддаватися на його погрози і ставить себе на лінію вогню, щоб його зупинити. Тим часом Алекс (Кайлер Лі), Дж'онн (Девід Гервуд) і Келлі (Азі Тесфай) намагаються врятувати людину, яка застрягла в грі з віртуальною реальністю.

Серія отримала назву «Reality Bytes» («Реальні байти»). Її режисером став Армен В. Кеворкян, а її прем'єра відбудеться 16 березня за українським часом.

4 листопада 2018,  23:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фрагмент 4 серії 4 сезону серіалу «Супергьорл» показує головну героїню в її новому супергеройському костюмі, в якому вона нагадує Залізну людину.

В попередній серії Кара (Мелісса Бенойст) отримала від Лєни (Кеті МакГрат) новий суперкостюм, який захищає героїню від криптоніту, і вона, не до кінця одужавши, відправляється в ньому на допомогу Алекс (Кайлер Лі), коли на поліцейський відділок находить хвиля агресії. Крім зовнішнього захисту костюм має комп'ютер, який допомагає Карі в бою, а всередині шолома вона виглядає як Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) в костюмі Залізної людини. Але незабаром здоров'я підводить Супергьорл, і вона опиняється на підлозі. На щастя, у відділок вчасно прибуває Дж'онн (Девід Гервуд).

Серія «Ahimsa» («Ахімса»), режисером якої виступає Армен В. Кеворкян, вийде на американському телебаченні сьогодні, 4 листопада.

5 червня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де Землі загрожують Темні криптонці.

Кара (Мелісса Бенойст) дізнається про підлі плани Серени (Анджалі Джай) щодо Землі. Супергьорл, Мон-Ел (Кріс Вуд) та Алура (Еріка Дюранс) придумують план, як зупинити її, перш ніж вона добереться до нашої планети. Дж'онн (Девід Хервуд) готується попрощатися зі своїм батьком М'іррном Дж'оннзом (Карл Ламблі).

Прем'єра серії «Make it Reign» («Хай буде Рейн»), яку зняв Армен В. КеворкянФлеш»), відбудеться за українським часом 12 червня.

«Супергьорл» разом з іншими супергеройськими серіалами каналу The CW продовжена на наступний сезон.