Новини серіалів, в яких згадується Нина Лопес-Коррадо

27 липня 2019,  11:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лють Сарджа виходить назовні, а світ летить у пекло. Промо-ролик 12 і 13 серій 6 сезону супергеройського серіалу від Marvel і ABC «Агенти Щ.И.Т.» обіцяє нам епічний фінал, до якого ми не готові.

Читати далі...
5 квітня 2019,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний промо-ролик 18 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» нагадує нам, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують переживати за стан душі Джека (Александр Келверт). У промо-відео Нік (Марк Пеллегріно) говорить Джеку, що немає шляху назад, і що його друзі більше ніколи не будуть йому довіряти, а Дін звинувачує Кастіеля (Міша Коллінз) в тому, що той давно знав, що з Джеком щось не так. Кастіель зізнається, що підвів їх, на що Дін зі злістю відповідає, що відтепер Кас для нього мертвий.

У 18 серії також повернеться Ровена (Рут Коннелл).

Серія «Absence» («Відсутність»), яку зняла режисер Ніна Лопес-Коррадо, прибуде на екрани 12 квітня за українським часом.

8 листопада 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Внутрішнє коло» перемагає Підпілля у їх власній грі в промо-ролику 7 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Ріва (Грейс Байєрс) розкриває свої плани щодо головної місії «Внутрішнього кола» для забезпечення необхідних коштів. Тим часом Підпілля мутантів має боротися з нестабільними силами Ріда (Стівен Мойєр), сподіваючись, що медична допомога від Кейтлін (Емі Акер) і Лорен (Наталі Елін Лінд) буде тримати їх руйнівний аспект під контролем. Джейс (Кобі Белл) знайомиться з Бенедиктом Райаном (Пітер Галлахер), публічною фігурою зі зв'язками, яка підтримує роботу Чистильників, але вони не можуть знайти спільну мову. Буревісник (Блер Редфорд) нарешті вирішує з'ясувати у Блінк (Джеймі Чанг) про її справи з Ургом після кілька тижнів напруги через їхню зустріч.

Серія отримала назву «no Mercy» («Ні милості»), її режисером виступає Ніна Лопес-Коррадо, а на екрани вона вийде 14 листопада за українським часом.

17 березня 2018,  18:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходії з минулого загрожують команді в 14 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Фітц (Йен де Кестекер) і Сіммонс (Елізабет Хенстрідж) зустрічають один зі своїх найгірших кошмарів, поки шукають спосіб закрити рифт. І промо-ролик розкриває, що цим кошмаром може виявитися Фітц з Фреймворка. Також в серії повертаються лідер «Сторожових псів» Антон Іванов (Зек МакГоун) та Карл Кріл (Брайан Вейд), відомий як Поглинач, який приходить не з порожніми руками, а обв'язаний вибухівкою. Колсон (Кларк Грегг) і Мей (Мінг-На) сходяться з ними лицем до лиця.

Серія «The Devil Complex» («Комплекс диявола»), яку зняла режисер Ніна Лопес-КоррадоФлеш», «Надприродне»), вийде на екрани 24 березня за українським часом.