Новини, в яких згадується Imagine Dragons

10 листопада 2018,  23:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб бути Диво-жінкою, Галь Гадот доводиться постійно тренуватися, і особливе задоволення актрисі приносить бокс, після якого їй хочеться танцювати.

33-річна зірка «Диво-жінки» і «Ліги справедливості» поділилася в п'ятницю в своєму Instagram бойовим відео зі спортзалу, де вона відпрацьовує боксерські прийоми разом з тренером. Після вдалих ударів, які змусили відступити тренера назад, Гадот переможно пританцьовує. На тлі відео звучить знаменита пісня гурту Imagine Dragons «Believer», так що тепер музиканти просто зобов'язані запросити Гадот в свій наступний кліп.

Зараз актриса продовжує зйомки в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», чия прем'єра відбудеться улітку 2020 року.

Вона також озвучила гонщицю Шенк в майбутньому мультфільмі від Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийде в український прокат 22 листопада.

24 жовтня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася новим хвилинним трейлером своєї майбутньої анімації «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який називається «Zero» на честь нового кліпу групи Imagine Dragons.

У продовженні мультфільму «Ральф Руйнівник» Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) вирушать через Wi-Fi у світ Інтернету, щоб роздобути запасну частину, яка врятує рідну гру Ванілопи. Всесвітня павутина зустрічає героїв з розпростертими обіймами, знайомить їх з новими персонажами з інших всесвітів Disney і дозволяє поганяти з крутою гонщицею Шенк, яку озвучує зірка «Форсажів» і «Диво-жінки» Галь Гадот.

«Ральф Руйнівник 2» увійшов у наш топ-10 фільмів листопада, де компанію йому складають «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і «Богемна рапсодія». В кінотеатри мультфільм прибуде 22 листопада.

12 жовтня 2018,  21:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов фінальний трейлер діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», в якому звучить нова пісня популярної американської рок-групи Imagine Dragons «Zero».

Приєднуйтесь до Ральфа (Джон К. Райлі) і Ванілопи (Сара Сілверман) в їхній новій спільній пригоді, де герої будуть досліджувати яскравий світ всесвітньої павутини з гумором, добротою і купою камео відомих компаній та персонажів з інших діснеївських мультфільмів, як, наприклад, диснеївські принцеси, штурмовики, Базз Лайтер з «Історії іграшок» та Беймакс із «Супер шістки».

Голосом гонщиці Шенк, яку Ральф і Ванілопа зустрінуть в екстремальній мережевій грі «Перегони смерті», є зірка «Диво-жінки» Галь Гадот.

В очікуванні нового українського трейлера слухаємо повну версію нової пісні Imagine Dragons із саундтрека «Ральфа Руйнівника 2». У кіно з 22 листопада.

24 вересня 2018,  15:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська рок-група Imagine Dragons, яка наприкінці серпня виступала у Києві з концертом, записала пісню для саундтрека діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Сиквел номінованої на «Оскар» анімаційної картини «Ральф Руйнівник» відправить Ральфа (Джон К. Райлі) і Ванілопу (Сара Сілверман) у яскравий і наповнений інформацією світ Інтернету, тому лірик-відео пісні Imagine Dragons «Zero» було зроблено в стилі всесвітньої павутини з соцмережами, мемами, вірусною рекламою і... котиками. Композиція звучатиме під час фінальних титрів мультфільму.

Дивіться також третій український трейлер «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийшов минулого тижня. У кіно з 22 листопада.

29 вересня 2017,  15:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні телепрем'єри супергеройського серіалу «Надлюди» з'явився його фінальний трейлер, в якому звучить пісня групи Imagine Dragons «Believer». Якщо ви не застали перші дві серії в кінотеатрах IMAX, то трейлер покаже багато нових для вас моментів, включаючи сцени за участю милого пса Локджава, який здатний переміщуватися, а також розгубленого Чорного грому (Енсон Маунт) в світі людей, втратившу своє чарівне волосся Медузу (Серінда Свон) та Максимуса (Іван Реон), який влаштовує переворот в своєму світі.

На каналі ABC прем'єра «Надлюдей» відбудеться сьогодні, 29 вересня.

9 березня 2017,  20:04 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями популярна американська рок-група Imagine Dragons представила кліп на свою нову пісню «Believer». Як думаєте, хто в ньому знявся? Сам Дольф Лундгрен, легенда бойовиків. У відео соліст Ден Рейнольдс викликає Лундгрена, який прославився завдяки ролі боксера й опонента головного героя в «Роккі 4», на кривавий поєдинок.

У травні актора можна буде побачити у фіналі 5 сезону серіалу «Стріла», де він повернеться в образі лиходія Костянтина Ковара.