Давід ДіггсDaveed Diggs

Давід Діггс / Daveed Diggs
Народився 24 січня 1982; Окленд, Каліфорнія, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Давіда Діггса

Русалонька (2023) ... Sebastian
DC Ліга СуперУлюбленців (2022) ... Cyborg
Душа (2020) ... Paul
Пташка доброго господа (2020) ... Frederick Douglass
Гамільтон (2020) ... Marquis de Lafayette / Thomas Jefferson
Центральний парк (2020) ... Helen
Крізь сніг (2020) ... Andre Layton
Clipping.: All in Your Head (2019) ... композитор
Clipping.: Blood of the Fang (2019) ... актор, композитор

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Давіда Діггса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Давіда Діггса

Написати коментар...
Написати коментар...