Дивимося новий трейлер 2 сезону серіалу «Крізь сніг» з Шоном Біном

12 січня 2021,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У оркестру може бути лише один диригент». Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Крізь сніг», який знайомить нас ближче з лиходієм містером Вілфордом у втіленні зірки «Володаря перснів» та «Гри престолів» Шона Біна.

Разом з офіційним трейлером Netflix поділився лаконічним, але багатообіцяючим синопсисом 2 сезону, який буде крутитися навколо містера Вілфорда:

Спочатку був порядок. Потім була революція. Тепер є містер Вілфорд.

Також в майбутніх серіях повернуться детектив і революціонер Андре Лейтон та «голос» поїзда Мелані Кевілл, яких грають лауреат премії «Тоні» Давід Діггс і лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі.

Дізнавшись про підступний план містера Вілфорда, який хоче захопити контроль над усіма пасажирами, Лейтон говорить у трейлері всім, хто живе в хвості потяга Snowpiercer:

У Вілфорда є план. Ми повинні вдарити по ньому, перш ніж він вдарить по нам.

А також трейлер розкриває, що температура за бортом починає повільно підвищуватися, тобто пасажирам не доведеться провести в цьому потязі усе своє життя.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Крізь сніг», натхненного однойменним фільмом Пон Джун Хо, відбудеться 26 січня, і його серії будуть виходити раз на тиждень.

1264 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: