Новини фільмів, в яких згадується Ніколя Бедос

9 січня 2023,  23:42 | Новини фільмів

Відомі французькі актори відправляються на лазурне узбережжя у трейлері кримінальної драми «Маскарад», яку зняв режисер Ніколя Бедос. Її світова прем'єра відбулася у травні 2022 року на Каннському кінофестивалі.

Читати далі...
15 лютого 2021,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений тизер комедійного екшену «Агент 117: З Африки з любов'ю» відправляє харизматичного Агента 117 у втіленні володаря премії «Оскар» Жана Дюжардена на жаркий континент, де на нього чекають незабутні пригоди.

Читати далі...
10 лютого 2021,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматичний французький шпигун повертається! Вийшов перший тизер комедійного бойовика Ніколя Бедоса «Агент 117: З Африки з любов'ю», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Читати далі...
27 вересня 2019,  23:39 | Новини фільмів

В яку епоху ви б хотіли потрапити? Французький режисер Ніколя Бедос показує, що дуже небезпечно жити ностальгією за минулими часами, в своїй новій мелодрамі «Прекрасна епоха», чий український трейлер дивіться нижче.

Фільм слідує за 60-річним Віктором (Данієль Отой), чиє життя перевертається, коли він дізнається, що його люба дружина, яку він кохає багато років, йому зраджує. У той же час він зустрічає блискучого підприємця Антуана (Гійом Кане), який пропонує своїм клієнтам за допомогою театральної та історичної реконструкцій повернутися назад у минуле і пережити будь-який період свого життя. Віктор воліє зануритися в той тиждень свого життя у 1974 році, коли він зустрів своє велике кохання, і у результаті закохується в актрису (Дорія Тілье), яка грає його молоду дружину.

В український прокат фільм «Прекрасна епоха», яка була представлена на 72-му Каннському кінофестивалі поза конкурсом, прибуде 2 січня 2020 року.