Жан Дюжарден та неймовірна втеча в першому тизері екшену «Агент 117: З Африки з любов'ю»

10 лютого 2021,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Харизматичний французький шпигун повертається! Вийшов перший тизер комедійного бойовика Ніколя Бедоса «Агент 117: З Африки з любов'ю», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден.

Кінострічка «Агент 117: З Африки з любов'ю» буде продовженням хітових французьких фільмів «Агент 117» (2006) і «Агент 117: Місія в Ріо» (2009). Її події відправлять «легендарного Агента 117 в Африку, де гарячіші за пустелю тільки жінки. Озброєний невичерпною упевненістю в собі та вбивчою харизмою, він може впоратися з усіма ворогами, окрім самого себе».

Перший тизер показує, що 1 січня 1981 року Агент 117 опиняється в полоні під дулами автоматів, і його змушують записати відеопослання, але герою швидко вдається звільнитися та епічно втекти з ворожої військової бази на вертольоті.

У минулому році Дюжардена можна було побачити в кінотеатрах в біографічній драмі Романа Поланскі «Офіцер і шпигун», але найбільше він відомий завдяки оскароносному фільму «Артист», що і приніс йому заповітну золоту статуетку.

Прем'єра фільму «Агент 117: З Африки з любов'ю» очікується 15 квітня.

1058 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: