Новини, в яких згадується Сесілі Стронг

30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
13 березня 2020,  17:27 | Новини серіалів

Вирішивши, що найкращі ліки в непрості часи — це сміх, сценаристи шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» придумали пародію на мильну оперу під назвою «Піски Модесто», яку знімають в умовах коронавіруса, тому всі його актори намагаються тримати дистанцію, навіть в інтимних сценах.

У скетчі «Піски Модесто» зірка Бондіани Деніел Крейг та зірка SNL Кейт МакКіннон грають давніх коханців, які несподівано возз'єднуються, але їхній пристрасті заважає загроза коронавіруса, тому вони намагаються не наближатися одне до одного, цілуються через скло, а коли з'являється колишня дружина героя Крейга у втіленні Сесілі Стронг, у них з МакКіннон відбувається найбільш несподівана бійка в історії мильних опер. Дивитися до кінця обов'язково.

Прем'єра фільму «007: Не час помирати», де Крейг повернеться в образі легендарного суперагента Джеймса Бонда, в зв'язку з коронавірусом була перенесена на осінь і тепер відбудеться 12 листопада.

1 березня 2020,  22:14 | Новини зірок

Нова смішна сценка шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» доводить, що номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер може зіграти кого завгодно і що завгодно. Навіть пляшку кетчупу.

В англійській мові словосполучення «одружити кетчупи» означає перемішати їх в пляшках так, щоб їх було порівну, але в даному скетчі офіціантка (Гайді Гарднер) представляє, що було б, якби пляшки кетчупів дійсно одружувалися, на прикладі пляшки-чоловіки (Драйвер) та пляшки-жінки (Сесілі Стронг). Чим це обертається? Сварками, відвертими зізнаннями і появою третього (Кайл Муні) в їхніх відносинах, що руйнуються. Загалом, все як у людей.

У минулому році Драйвер повернувся в образі Кайло Рена у фільмі «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» і був номінований на «Оскар» за головну роль у драмі «Шлюбна історія», пародією на яку можна вважати дану сценку. Дивіться також Кайло Рен повертається на шоу «Бос під прикриттям» в новому скетчі SNL.

2 березня 2018,  17:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените розважальне шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» представило свою пародію на серіал «Дуже дивні справи», де дорослу Одинадцять втілила Наталі Портман.

Одинадцять разом з Майком (Мікі Дей) знаходить таємне місце, де ховаються інші люди з незвичайними здібностями, як Чотирнадцять (Бек Беннетт), Дев'ять (Сесілі Стронг), П'ять (Піт Девідсон), Вісімнадцять (Ейді Брайант) і Три (Кенан Томпсон). У кожного з них є своя суперсила, але коли вони її використовують, то трапляється щось неприємне. Виявляється, що кров з носу — це ще не найгірша побічна дія суперсил.

Також дивіться скетч SNL, де Портман читає божевільний реп в образі Падме Амідали з «Зоряних воєн».

28 грудня 2017,  19:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко в 4-й раз став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і в одній з його сценок зворушливо і переконливо зіграв бездомного.

Скетч на святкову тематику під назвою «Різдвяна благодійність» показує злу бізнесвумен (Сесілі Стронг), яка кричить по телефону на свою асистентку в Різдво. Як раптом вічно зайнята жінка помічає через дорогу нещасного бездомного чоловіка (Франко) і вирішує спершу пригостити його кавою та булочкою, потім оновити його гардероб, а після приводить його до себе додому... Чим все закінчиться, дивіться самі.

Новий фільм Франко «Горе-творець», який згадується в даному скетчі, претендує зараз на 2 премії «Золотий глобус».

5 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Несподіваним гостем вчорашнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» став Ліам Гемсворт. Він з'явився в пародійному скетчі на вікторину «Правильна ціна», де його наречена Майлі Сайрус грала в дуеті з його братом Крісом Гемсвортом (Алекс Моффат). Перед виходом Ліама Сайрус, жартуючи, запитала у Кріса, чи немає у нього випадково брата.

Також в цій сценці взяли участь Ларрі Девід, який зіграв сенатора Берні Сандерса, Кейт МакКіннон, яка спародіювала Тільду Свінтон, й Сесілі Стронг, яка перевтілилася для шоу в Софію Вергара. Алек Болдуін замість свого коронного персонажа Дональда Трампа втілив тут Тоні Беннетта.

Сайрус підтвердила свою заручини з Гемсвортом в жовтні 2016 року, і в останні місяці все частіше з'являються чутки, що вони таємно одружилися, але 24-річна співачка поки не планує весілля, як вона зізналася в інтерв'ю для The Sun on Sunday.