Новини, в яких згадується Емма Тремблей

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
23 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Порятунок майбутнього розкриває минуле в 20 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) виявляється шокована відкриттям, що частина Криптону вижила, коли разом з Мон-Елом (Кріс Вуд) прибуває на дрейфуюче в космосі місто і зустрічає там свою матір Алуру (Еріка Дюранс). Тим часом на Алекс (Кайлер Лі) нападають, коли вона сидить з Рубі (Емма Трамбле), а Лєна (Кеті МакГрат) роздумує, як далеко вона готова піти, щоб утримати Рейн (Одетт Еннейбл) в камері.

Серія «Dark Side of the Moon» («Темна сторона Місяця») вийде на екрани 29 травня за українським часом.

9 травня 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл» супергероїня Нешнл-Сіті бере реванш у Вбивці світів.

Коли Рейн (Одетт Еннейбл), поглинувши сили П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу), починає розшукувати Рубі (Емма Трамбле), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Алекс (Кайлер Лі) працюють разом, щоб захистити дівчинку. Кара і Дж'онн (Девід Хервуд) звертаються до матері Сем (Бетті Баклі) за порадою, як зупинити Рейн, і повертаються з шокуючими новинами.

Серія «Shelter from the Storm» («Притулок від бурі»), яку зняв Антоніо Негрет («Стріла», «Флеш»), вийде на екрани 15 травня за українським часом.

16 січня 2018,  20:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 11 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де представлена ​​жіноча суперкоманда.

Поки Рейн (Одетт Еннейбл) продовжує тероризувати місто, Супергьорл (Мелісса Бенойст) об'єднується з Сатурнгьорл (Емі Джексон) та двома своїми колишніми ворогами Лайввайр (Брітт Морган) і Псай (Яель Гробглас), щоб відправитися в Форт Розз і знайти там ув'язненого, у якого є інформація про те, як перемогти Рейн. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) стає нянькою для Рубі (Емма Трамбле).

Серія «Fort Rozz» («Форт Розз») вийде на екрани 23 січня за українським часом.