Новини фільмів, в яких згадується Дункан Джонс

30 січня 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлером фільму «Людина-мураха і Оса» вийшов перший трейлер нової фантастики «Німий», де також зіграє Пол Радд.

Події фільму розкажуть історію німого бармена Лео Бейлера, який живе в Берліні 2052 року. Його дівчина зникає, і щоб дізнатися, що з нею сталося, він виступає проти місцевих гангстерів. Головного героя втілює володар «Золотого глобуса» і зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард. Разом з ним і Раддом у фільмі також з'явиться Джастін Теру.

Прем'єра кінокартини Дункана ДжонсаПочатковий код», «Варкрафт») відбудеться 23 лютого на сайті Netflix.

5 вересня 2016,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на провальные сборы «Варкрафта: Начало» в американском прокате, режиссер Дункан Джонс все еще думает о сиквеле.

Читати далі...
18 червня 2016,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на провальные сборы «Варкрафта» на родине, режиссер Дункан Джонс уже обсуждал возможность превращения этого фэнтези в трилогию.

Читати далі...
14 листопада 2015,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Грядущее приключенческое фэнтези «Варкрафт» собирается поломать сложившиеся стереотипы, касающиеся экранизаций компьютерных игр. Чем же данный фильм будет особенным и каким образом его создатели решили это осуществить, вы найдете в этих 35 интересных фактах.

Читати далі...
8 листопада 2014,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на конвенції «BlizzCon-2014» відбулася панель з творцями майбутнього пригодницько-фантастичного екшену «Варкрафт», де було розкрито основні персонажі фільму.

Зйомки нового спільного проекту кіностудій «Universal Pictures» і «Legendary», заснованого на серії популярних відео ігор, завершилися ще 23 травня цього року. Але тільки тепер стало відомо, хто з акторів, закріплених за фільмів, зіграє якого героя.

Бен Фостер втілить Медіва, одного з головних героїв. Роберта Казінскі буде складно дізнатися в гримі, адже він зіграє орка Оргріма. Домінік Купер стане королем Ллейном, Пола Петтон - полуорчіхою Гаронною, Кленсі Браун - Чорноруком Руйнівником, Тобі Кеббелл - Дуротаном, Бен Шнетцер - Кадгар, а Тревіс Фіммел - Лотаром.

Режисером кінокартини став англієць Дункан Джонс, володар нагороди «BAFTA» за свій дебютний фільм «Місяць 2112». Він сам грав в «Варкрафт» в юному віці, тому коли почув, що режисер Сем Реймі почав працювати над екранізацією, захотів стати її частиною. У 2012 році Реймі вибув з проекту, і через пару років Джонс його замінив.

«Варкрафт» Дункан Джонс описав так:

Це одночасно і «Аватар», і «Володар кілець».

Прем'єра «Варкрафта» призначена на весну 2016 року.