Новини фільмів про (2010 – 2017)

11 вересня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився дубльований трейлер горор-трилера «Клаустрофоби: Новий рівень», головні ролі в якому грають зірка серіалу «Милі ошуканки» Кіген Аллен та зірка серіалу «Перевертень» Голленд Роден.

Читати далі...
23 квітня 2020,  18:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий і одночасно душевний трейлер драматичної комедії «Гальма для китів», головні ролі в якій виконують зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон та зірка серіалу «Милі ошуканки» Таммін Сурсок.

Читати далі...
7 лютого 2020,  16:01 | Новини фільмів

А про що фантазуєте ви? Зірка серіалу «Милі ошуканки» і горора «Правда або дія» Люсі Гейл бореться за виживання на таємничому острові в фінальному трейлері фільму жахів «Острів фантазій».

Горор-трилер Джеффа Водлоу «Острів фантазій», який засновано на однойменному серіалі 1970-х, відправить групу людей на загадковий острів, де збуваються найзаповітніші мрії. Спочатку гості вважають це грою, розвагою, але незабаром розуміють, що їхні мрії дійсно здійснюються, причому найстрашнішим чином. Чи зможуть вони вибратися з цього «райського курорту» живими?

Разом з Гейл на острові опиняться актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен. В український прокат «Острів фантазій» вийде вже наступного тижня, 13 лютого.

3 грудня 2018,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила моторошний фрагмент свого нового горора «Кадавер», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Милі ошуканки» Шей Мітчелл.

«Кадавер», також відомий як «Одержимість Ханни Грейс», розповість про молоду жінку на ім'я Меган Рід (Мітчелл), яка заступає на нічне чергування в місцевий морг, куди привозять тіло дівчини, яка загинула під час екзорцизму. У морзі починають відбуватися моторошні речі, і Меган виявляється замкненою в лабіринті його коридорів, де її переслідують жахливі видіння. Вона починає підозрювати, що труп одержимий нещадною демонічною силою.

Дивіться український трейлер фільму «Кадавер». У кіно з 6 грудня.

16 вересня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі поділилася шісткою інтригуючих промо-роликів свого нового трилера «Проста послуга», які за духом нагадують серіали «Відчайдушні домогосподарки» і «Милі ошуканки».

Читати далі...