Новини серіалів про (2009 – 2015)

28 травня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Голлівуд» Даррен Крісс представляє свій музичний веб-серіал з яскраво вираженими нотками комедії під назвою «Авторський гонорар».

Читати далі...
20 квітня 2020,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що якби ви могли переписати історію? Стримінговий сервіс Netflix сьогодні представив офіційний трейлер стильного і скандального міні-серіалу «Голлівуд», над яким працює творець хітових серіалів «Американська історія жахів» і «Лузери» Раян Мерфі.

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:47 | Новини серіалів

Готові до нового серіалу від творця «Лузерів» та «Американської історії жахів» Раяна Мерфі? Цього разу він відправить нас у жорстокий світ шкільної політики в багатосерійній драматичній комедії «Політик».

«Політик» розповість історію одного дуже амбітного учня Пейтона Гобарта (Бен Платт) з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на найільш підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Компанію Платту в кадрі складуть Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Зої Дойч, Боб Белабан, Люсі Бойнтон, Ділан МакДермотт, Бетт Мідлер та Джен'юері Джонс.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра «Політика» відбудеться 27 вересня.

1 лютого 2019,  18:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Супергьорл» Мелісса Бенойст згадує свої веселі дні у музичному серіалі «Лузери» у новому закулісному відео, записаному на зйомках 4 сезону.

Невелике чорно-біле відео, яким Бенойст поділилася в середу в своєму Instagram, показує, як під час зйомок нової серії «Супергьорл» в кіностудії на зеленому тлі вони з Девідом Гервудом (Марсіанський мисливець) вирішили виконати пісню Мадонни, але як тільки Бенойст почала співати і кумедно пританцьовувати, Гервуд не зміг стримати сміх.

Одного разу Супергьорл брала участь в музичному кросовері з серіалом «Флеш», де вона танцювала і співала разом з Грантом Гастіном, який також знімався в «Лузерах».

Промо-ролик 12 серії 4 сезону «Супергьорл», яка вийде 4 лютого, представив супергероїню Мрійницю/Дрімер (Ніколь Мейнс) в її суперкостюмі.

16 лютого 2017,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Лузерів» Даррен Крісс втілить суперзлодія Музичного майстра в майбутньому кросовері «Флеша» і «Супергерл». Дивіться нижче, як проходили зйомки.

Читати далі...