«Голлівуд»: з'явився трейлер нового серіалу від творця «Американської історії жахів»

20 квітня 2020,  19:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Що якби ви могли переписати історію? Стримінговий сервіс Netflix сьогодні представив офіційний трейлер стильного і скандального міні-серіалу «Голлівуд», над яким працює творець хітових серіалів «Американська історія жахів» і «Лузери» Раян Мерфі.

Частково історична драма «Голлівуд» слідує за групою акторів-початківців та кінематографістів-початківців в поствоєнному Голлівуді, які намагаються піднятися на вершину цієї казкової Фабрики мрій за будь-яку ціну. Кожен персонаж представляє унікальний погляд за позолочену завісу Золотого століття Голлівуду, висвітлюючи несправедливість системи і упередження за ознакою раси, статі та сексуальної орієнтації, які тривають і донині.

Головну роль тут виконує зірка «Лузерів» Даррен Крісс, а також разом з ним в трейлері з'являються зірка ситкому «Теорія великого вибуху» Джим Парсонс, зірка минулорічного трилера «Гра в хованки» Самара Вівінг і актори Джеремі Поуп, Лора Геррієр, Ділан МакДермотт, Джейк Пікінг та Девід Коренсвет.

Разом з Мерфі творцем цієї голлівудської історії виступає його друг та колега Іен Бреннан, який також працював над серіалом «Лузери».

Прем'єра міні-серіалу «Голлівуд» відбудеться 1 травня.

1830 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: