Трейлер другого сезону серіалу «Володар перснів: Персні влади» вийде завтра

13 мая 2024,  19:24 | Новости сериалов

Платформа Prime поділилася гарною новиною. Вже у вівторок ми зможемо побачити тизер-трейлер нового сезону хітового фентезі «Володар перснів: Персні влади», що розповідає про пригоди юної Галадріель та Саурона.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» оживляє на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я. Події цієї епічної драми розвиваються за тисячі років до подій «Хоббіта» і «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна (яких екранізував Пітер Джексон) та відправлять глядачів в епоху, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

Юну Галадріель, яка опиняється у центрі цих подій, у серіалі втілює акторка Морвед Кларк, тоді як юного Елронда грає Роберт Арамайо. Тим часом у ще одного ключового ельфа цієї історії Арондіра перевтілився Ісмаель Круз Кордова.

У кінці першого сезону ми дізналися, що загадковий Галбранд (Чарлі Вікерз) і є Сауроном, який повернувся, щоб отримати цілковиту владу над Середзем'ям. А Незнайомець (Деніел Вейман) є молодим Гендальфом.

Прем'єра нових серій відбудеться у другій половині 2024 року. Сподіваємося, що трейлер повідомить точну дату виходу другого сезону.

237 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: