«Володар перснів: Персні влади»: хто виявився Сауроном у серіалі від Amazon

15 октября 2022,  20:20 | Новости сериалов

Фінальна серія першого сезону хітового фентезі від Amazon «Володар перснів: Персні влади» нарешті розкрила, хто з невідомих нам раніше персонажів насправді є Сауроном, головним лиходієм, який планує поневолити Середзем'я.

Обережно, далі вас чекають спойлери про події 8 серії.

Минулі серії показали створення Мордору, домівки Саурона, який утворився після виверження вулкану, що знищив домівку людей, а появу самого лиходія сценаристи зберегли для драматичного фіналу.

За кілька серій до фіналу на арену вийшли три магічні постаті (Брайді Сіссон, Едіт Пур, Калі Копае), які прибули, щоб відшукати Саурона і допомогти йому отримати владу, і під час релізу трейлерів шанувальники творів Дж.Р.Р. Толкіна навіть подумали, що одна з них може бути Сауроном, який змінив свою подобу, щоб приховати себе від жителів Середзем'я, проте ні, вони самі не знали, чиєї подоби набув Саурон після війни з Морготом, і помилково прийняли за нього Незнайомця (Деніел Вейман).

На щастя Незнайомцю на допомогу вчасно прийшли Норі (Маркелла Кавена) та її друзі-хутроноги, які нагадали йому, що він сам обирає, ким йому бути, тож він вибрав бути добрим і захистив їх від цих злих слуг темряви. А тоді нарешті нам офіційно підтвердили, що Незнайомець це Гендальф.

Тим часом Галадріель (Морвет Кларк) привезла раненого Галбранда (Чарлі Вікерз) до Ерегіону, щоб його зцілили ельфи, де він дуже швидко став на ноги і навіть запропонував Келебрімбору (Чарльз Едвардс) кілька ідей, як використати магічні властивості мітрілу, який має врятувати ельфійську расу.

Галадріель почала підозрювати Галбранда, тож вирішила перевірити генеалогічне дерево королів Південних земель, і на неї чекало жахливе усвідомлення того, що Галбранд їй брехав. Він ніякий не король, він — Саурон, який переховується після поразки.

Враховуючи близькі стосунки, які зародилися між ним та Галадріель під час їхніх пригод, Саурон намагався залізти їй в голову та переконати її стати його королевою, проте Галадріель відмовила йому і спробувала його вбити, адже він вбив її брата, але хитрий Саурон зміг втекти і вирушив до Мордору.

Дізнавшись правду, Галадріель вирішила не витрачати час дарма, тож вони разом з Елрондом (Роберт Арамайо) та Келебрімбором завершили створення перснів, яких було створено три, оскільки один давав би комусь необмежену владу, два призвели б до постійних конфліктів між двома володарями, а три персні створять баланс влади.

Проте ми всі знаємо, що Саурон знайде спосіб створити для себе Єдиний перстень, але це вже нам покажуть у наступному сезоні. Хоча, можливо, створення Персня буде відкладено, адже ще 7 перснів мають викувати собі гноми і 9 перснів — люди.

Платформа Amazon вже розпочала зйомки 2 сезону серіалу «Володар перснів: Персні влади», які зараз проходять в Англії, тож його прем'єру варто очікувати за рік чи два.

3292 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: