Актор Поттеріани зіграє у другому «Джокері»

10 апреля 2024,  19:11 | Кастинг

Перший трейлер фільму «Джокер: Божевілля на двох» підтвердив, що в ньому з'явиться відомий ірландський актор Брендан Глісон, якого ви можете знати за фентезійною франшизою про пригоди Гаррі Поттера.

У продовженні хітового блокбастера «Джокер», події якого розпочнуться в стінах божевільні «Аркхем», куди Артур Флек (Хоакін Фенікс) потрапив наприкінці першого фільму, Глісон втілить одного з охоронців, як розкриває тизер-трейлер.

Головну жіночу роль, роль коханої Джокера Харлі Квінн, виконає Леді Гага, яку раніше можна було побачити у оскароносній стрічці «Народження зірки». Вона також виконала головну роль у байопіку Рідлі Скотта «Дім Ґуччі».

Найпопулярнішою роллю Глісона є роль аврора та вчителя з Захисту від темних мистецтв Аластора Муді, відомого як Дикозор Муді, якого він грав у фільмах «Гаррі Поттер і Келих вогню», «Гаррі Поттер та Орден Фенікса» та «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1».

Ви також можете пам'ятати Глісона завдяки фільмам «Залягти на дно в Брюге», «Ірландець», «На межі майбутнього», «У серці моря», «Кредо вбивці» та «Пригоди Паддінгтона 2». Нещодавно він зіграв з Коліном Фарреллом у драматичній стрічці «Привиди Інішеріна», що отримала аж 9 номінацій на премію «Оскар».

В український прокат фільм «Джокер: Божевілля на двох», режисером якого виступає режисер першого «Джокера» Тодд Філліпс, вийде 3 жовтня.

425 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: