В прокат виходить очікувана екранізація повісті Скрябіна «Я, Побєда і Берлін»

12 марта 2024,  19:07 | Новости фильмов

Культова повість музиканта й письменника Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін» про подорож за кордон у 1990-их нарешті оживе на великому екрані. Покази її екранізації стартують в українських кінотеатрах вже 14 березня.

Події пригодницької комедії «Я, Побєда і Берлін» будуть розгортатися на початку 1990-х років. Молодий музикант на прізвисько Кузьма купує старий автомобіль «Побєда». Хлопець вирушає на цій автівці в Берлін, де хоче обміняти її на шестисотий «Мерседес». У дорогу він відправляється разом із другом, який планує продати в Німеччині старі радянські манекени. А в самому Берліні Кузьма знайомиться з місцевим рок-музикантом, що підштовхує головного героя вперше вийти на зарубіжну сцену. Вся ця подорож до німецької столиці сповнена цілої низки кумедних колізій.

Роль молодого Кузьми виконає актор Іван Бліндар, якого ви раніше могли побачити у стрічках «Сквот32» і «Коли падають дерева» та серіалі «Перші дні». Як гадаєте, він схожий на покійного лідера гурту «Скрябін»?

Компанію йому у цій пригоді складуть актори Марія Стопник та Володимир Гева.

Режисеркою екранізації виступає Ольга Ряшина («Секс і нічого особистого»), яка розповідає, що зовсім молодий Кузьма, якого ми побачимо в кіно, буде відрізнятися від того дорослого Кузьми, якого ми всі знали:

Ми не намагались відтворити Андрія, а робили збірний образ Кузьми. Усе ж той співак, яким ми його пам’ятаємо, і той хлопець, яким він був у 90-х, — це ніби дві зовсім різні людини. А був він трохи бешкетником, легко зацікавлювався і так само легко міг відмовитись від ідеї, не цурався працювати, шукав себе у різних галузях, і навіть на власне весілля ледь не запізнився.

Купуйте квитки на фільм «Я, Побєда і Берлін» на нашому сайті.

467 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: