«Доктор Хто»: як Чотирнадцятий Доктор незвичайно регенерував в П'ятнадцятого Доктора

16 декабря 2023,  17:10 | Новости сериалов

Науково-фантастичний серіал «Доктор Хто», якому у листопаді виповнилося 60 років, у новому спецвипуску показав найдивнішу регенерацію Доктора за всю історію.

Чотирнадцятий Доктор, якого грає Девід Теннант, регенерував в П'ятнадцятого, якого тепер гратиме Шуті Гатва, у своєму третьому спецвипуску під назвою «The Giggle» («Хихотіння»), де Доктор та Донна (Кетрін Тейт) зіштовхнулися з небезпечним та могутнім суперником Іграшкарем (Ніл Патрік Гарріс).

І коли Іграшкар заволодів зброєю UNIT, Чотирнадцятий був змушений регенерувати, але тут усіх глядачів чекав справжній сюрприз. Бо цього разу Доктор не змінив своє обличчя, а бірегенерував, тобто з Чотирнадцятого Доктора виштовхнувся П'ятнадцятий, і в результаті ми отримали два Доктора в одному таймлайні.

Чотирнадцятий сприйняв це як знак, що йому варто відпочити від пригод, тож він (разом зі своєю ТАРДІС) залишився з родиною Донни, тоді як П'ятнадцятий отримав нову ТАРДІС і полетів досліджувати нові світи.

Тож тепер Теннант і Тейт можуть повернутися у будь-якому спецвипуску і вирушити в нову пригоду, бо у них є своя ТАРДІС. Як вам такий поворот?

Тим часом П'ятнадцятий повернеться у різдвяному спецвипуску.

Спойлер: ні, це не офіційний костюм П'ятнадцятого Доктора, насправді він буде мандрувати крізь час та простір у шикарному плащі.

756 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: