«Доктор Хто»: розширений трейлер, постери і дати виходу нових спецвипусків з Девідом Теннантом і Кетрін Тейт

21 ноября 2023,  17:55 | Новости сериалов

Цього тижня культовий науково-фантастичний серіал «Доктор Хто» відмічає своє 60-ліття, тож його творці вирішили порадувати шанувальників трьома спецвипусками за участю легендарного дуета мандрівників у часі, Доктора та Донни Ноубл.

Довгоочікуване возз'єднання Доктора та Донни Ноубл, яких знову зіграють давні друзі Девід Теннант та Кетрін Тейт, відбудеться 25 листопада у спецвипуску «The Star Beast» («Зоряний звір»), де їхні шляхи перетнуться після стількох років, але як і чому буде розкрито пізніше.

Далі Доктора та Донну чекають захоплюючі пригоди у спецвипусках, що отримали загадкові назви «Wild Blue Yonder» («Дике синє десь») та «The Giggle» («Хихотіння»), що вийдуть у наступні суботи, 2 та 9 грудня.

Компанію їм складуть зірка серіалів «Як я зустрів вашу маму» та «Лемоні Снікет: 33 нещастя» Ніл Патрік Гарріс та зірка молодіжного серіалу «Коли завмирає серце» Ясмін Фінні. Наприкінці святкових спецвипусків Чотирнадцятий Доктор регенерує в П'ятнадцятого, якого зіграє зірка хітового серіалу «Сексуальна освіта» Шуті Гатва.

Читайте також: нові промо-кадри серіалу «Доктор Хто» показали П'ятнадцятого Доктора у шикарному плащі.

878 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: