Новий фільм DC «Синій жук» дебютував в американському прокаті гірше за «Флеша»

21 августа 2023,  15:04 | Бокс-офис

Всесвіт DCEU продовжує переживати не найкращі часи. Повідомляється, що супергеройський фільм «Синій жук» заробив у свій прем'єрний вікенд в американському прокаті всього $25,4 млн. Тим часом «Флеш» раніше цього літа дебютував з $55,0 млн.

Дебютний вікенд приніс сольнику про пригоди нового супергероя від DC Синього жука $25,4 млн від американців і ще скромніші $18,0 млн від жителів інших країн світу (включаючи європейців та латиноамериканців), тож всього його збори поки що складають $43,4 млн, що є провальним результатом при бюджеті 104 млн.

Для порівняння, «Флеш» дебютував в американському прокаті з $55,0 млн, тобто заробив у два рази більше за свої перші вихідні, і навіть «Шазам: Лють богів» приніс у дебютний вікенд своїм творцям $30,1 млн.

Ці кінокомікси завершили світовий прокат з $268,5 млн та $133,8 млн відповідно, що робить їх одними з найменш прибуткових екранізацій коміксів нашого часу. Тож і «Синьому жуку» не варто сподіватися на диво.

Останнім успішним проєктом від DC став минулорічний екшен-трилер «Бетмен» режисера Метта Рівза, де головну роль виконав Роберт Паттінсон. Його бокс-офіс склав $770,9 млн, тоді як дебютні вихідні в США йому принесли $134,0 млн. Проте події «Бетмена» розвиваються не у всесвіті DCEU, тож його успіх не рятує цю франшизу.

Купуйте квитки на фільм «Синій жук» на нашому сайті.

1126 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: