«Мадам Павутина»: розкрита роль Сідні Свіні у супергеройському блокбастері від Marvel та Sony

16 августа 2023,  06:43 | Новости фильмов

Зірка хітового серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні втілить героїню з надприродними силами в супергеройському екшені «Мадам Павутина», заснованому на коміксах Marvel.

Супергеройський фільм «Мадам Павутина» розповість про пригоди супергероїні-мутантки Кассандри Веб/Мадам Павутини, що володіє екстрасенсорними здібностями. Її роль зіграє Дакота Джонсон, відома за франшизою «П'ятдесят відтінків».

Хоча сюжет кінокоміксу, який зняла режисерка C.Дж. КларксонДжессіка Джонс», «Спадкоємці»), досі тримається у таємниці, проте стало відомо, що Сідні Свіні втілить у ньому ще одну супергероїню з коміксів Marvel Джулію Карпентер, також відому як Жінка-павук. Вона дебютувала у коміксах «Секретні війни» у листопаді 1984 року.

Джулія має схожі сили з Людиною-павуком, тобто теж володіє надлюдськими силою, швидкістю, спритністю, витривалістю, «павучим чуттям», гарно лазить по стінах, уміє створювати павутину з психокінетичної енергії, а також вона телепатка та має дар передбачення і ясновидіння.

Нещодавно Жінка-павук з'явилася у мультфільмі «Людина-павук: Крізь всесвіт», а поки ви можете побачити Сідні в образі Джулії Карпентер/Жінки-павук на фото нижче.

Прем'єра екшену «Мадам Павутина» очікується 15 лютого 2024 року.

817 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: