Вийшов тизер третього сезону «Відьмака», який буде розділений на дві частини

3 мая 2023,  18:20 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Netflix поділилася першим тизером та офіційним постером наступного сезону свого хітового фентезі «Відьмак», яке є адаптацією серії романів польського письменника Анджея Сапковського.

Серіал «Відьмак» розповідає про пригоди самотнього відьмака Ґеральта з Рівії (Генрі Кавілл), який подорожує по світу і полює на кровожерливих монстрів, яких не може здолати звичайна людина. Він є вигнанцем у світі людей через свою мутацію, але одного разу на його шляху з'являються чарівниця Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра) та принцеса Цірілла (Фрейя Аллан), і тоді його життя змінюється назавжди.

Тизер нових серій, який ви можете подивитися вище з українським дубляжем, показує, як Ґеральт, Йеннефер та Цірі опиняються в небезпечній пастці.

Нагадуємо, що третій сезон буде фінальним для Генрі Кавілла, який залишив серіал через розбіжності щодо адаптації першоджерела з шоураннерами (а також через те, що знову планував зіграти Супермена, але ці плани зірвалися).

В наступних сезонах Ґеральта втілить зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт. А Кавілла ми незабаром зможемо побачити у шпигунському екшені «Аргайл» та новому фільмі Гая Річі «Міністерство неджентльменської війни».

Тим часом постер «Відьмака» за участю головної трійці розкриває, що майбутній сезон буде розбитий на дві частини: перша частина вийде 29 червня, а друга 27 липня. Раніше платформа Netflix таким саме чином розділила четвертий сезон серіалу «Дивні дива», що дозволило його новим серіям довше залишатися у трендах.

976 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: