Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд повернуться у наступних «Месниках»

12 января 2023,  10:47 | Новости фильмов

З'явилася інформація, що у супергеройському блокбастері «Месники: Династія Канга» возз'єднаються зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд.

Екшен «Месники: Династія Канга» буде п'ятим фільмом про Месників, наймогутніших супергероїв Землі з коміксів Marvel. У минулій сазі вони боролися з Таносом, а тепер головним лиходієм буде Канг Завойовник, якого представить кінокомікс «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що вийде на великі екрани 16 лютого.

Канга зіграє актор Джонатан Мейджерс, а от оновлений склад Месників поки є великою загадкою, хоча очікується, що цей блокбастер збере разом і старих супергероїв, і їхніх молодих протеже. Як, наприклад, у випадку найкращих лучників Клінта Бартона та Кейт Бішоп, які стали напарниками у серіалі «Соколине око».

Меснкиів очолить Сем Вілсон (Ентоні Макі), який став новим Капітаном Америка.

До цього у Стайнфелд може бути камео в якомусь іншому супергеройському проєкті Marvel, а участь Реннера нещодавно опинилася під питанням, оскільки актор потрапив під снігоочисну машину і зараз знаходиться у лікарні, тож його чекає довга реабілітація (і йому точно буде не до різних трюків).

Прем'єра блокбастера «Месники: Династія Канга» очікується у травні 2025 року, після чого супергерої продовжать своє протистояння з Кангом Завойовником у фільмі «Месники: Секретні війни», що вийде у 2026 році.

895 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: