«Чорний Адам»: якими силами володіє супергероїня Циклон

23 октября 2022,  08:27 | Новости фильмов

Цього тижня в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від DC «Чорний Адам», який представляє п'ять нових супергероїв всесвіту DCEU. Однією з них є супергероїня Циклон, і саме час розібратися в її суперсилах.

У кінокоміксі «Чорний Адам» головний герой у втіленні Двейна Джонсона прокидається через 5 000 років і, звільнившись зі своєї в'язниці, зустрічає команду супергероїв під назвою Товариство справедливості Америки, до якої входять Людина-яструб (Елдіс Годж), Доктор Фейт (Пірс Броснан), Руйнівник Атомів (Ной Сентінео) та Циклон (Квінтесса Свінделл).

У коміксах Максін Ганкел, також відома як Циклон, є онукою супергероїні Червоне Торнадо і прагне жити так, щоб бути гідною спадщини своєї бабусі.

Циклон вміє літати, керувати вітром, що дозволяє їй перетворювати потоки вітру на смерчі та торнадо, та створювати звукові хвилі. А щоб її суперсили виглядали у кадрі органічно, актриса Квінтесса Свінделл вивчала різні танцювальні техніки.

Варто зазначити, що, незважаючи на те, що сили Циклон трохи нагадують сили супергероїні Шторм зі світу Marvel, вони досить різні, адже Шторм ще могла стріляти блискавками та повністю змінювати погоду: від лютого холоду до найгарячіших тропіків, а сили Циклон обмежуються маніпуляцією потоками вітру.

«Чорний Адам» стане дебютом для Циклон та її коллег з Товариства справедливості Америки на великому екрані у кіновсесвіті DCEU, тож не виключаємо можливості, що вони повернуться у сиквелі, якщо супергеройський блокбастер зі Скелею у головній ролі буде прибутковим.

Раніше ви могли бачити Свінделл у серіалі «Ейфорія» та стрічці «Покоління Вояджер».

Квитки на фільм «Чорний Адам» ви знайдете в нашій афіші.

1040 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: