«Меню»: український трейлер трилера за участю Ані Тейлор-Джой та Рейфа Файнса

7 сентября 2022,  19:48 | Новости фильмов

Зірка хітового серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой відправляється на вечерю до лорда Волдеморта в дубльованому трейлері очікуваного трилера «Меню», що вийде в український прокат восени.

Фільм «Меню» («The Menu») розповідає історію молодої пари, яку грають лауреатка премії «Золотий глобус» Аня Тейлор-Джой та зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Ніколас Голт, якого ви також можете знати за популярним блокбастером «Шалений Макс: Дорога гніву» і серіалом «Велика».

Разом із групою незнайомців їх запрошують відвідати унікальне місце — ексклюзивний ресторан для багатіїв, що знаходиться на віддаленому острові у Тихому океані.

У цьому ресторані відомий і дещо схиблений на кухні шеф-кухар, якого втілює зірка Поттеріани Рейф Файнс, приготував розкішне дегустаційне меню. А також декілька сюрпризів, які точно шокують гостей, включно з головною героїнею.

Режисером цього кулінарного трилера виступає Марк Майлод, який працював над серіалами «Гра престолів», «Безсоромні» та «Спадкоємці».

Тим часом локалізований постер стрічки «Меню» за участю Тейлор-Джой підтверджує, що в українських кінотеатрах її прем'єра відбудеться 17 листопада.

Більше цікавих кінопрем'єр листопада ви знайдете в нашій афіші.

844 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: