«Риф: Монстр глибин»: дивіться український трейлер нового фільму жахів про акулу

27 августа 2022,  19:33 | Новости фильмов

Дубльований трейлер драматичного горора «Риф: Монстр глибин» (в оригіналі він називається «The Reef: Stalked») повідомляє, що побачити його в українських кінотеатрах буде можливо восени, з 22 вересня.

Стрічка «Риф: Монстр глибин» є австралійським фільмом жахів про кровожерливу акулу, одним із тих, які надихнув культовий фільм Стівена Спілберга «Щелепи».

Сюжет розповідає про чотирьох подруг, які вирушають на екзотичний острів у Тихому океані, щоб зайнятися дайвінгом та каякінгом. Це мають бути ідеальні канікули: подалі від цивілізації, в оточенні лазурової води та піщаних пляжів. Вони ще не знають, що монстр з самої глибини приготувався до полювання. І скоро велика біла акула перетворить їхні найбільші жахи на реальність…

У фільмі знялися актриси Тересса Ліен, Енн Чюонг, Кейт Лістер та Саскія Арчер.

Режисером та сценаристом цієї небезпечної пригоди виступає Ендрю Тракі, який у 2010 році вже зняв один горор про акулу під назвою «Риф», проте там був інший каст.

До речі, «Щелепи» Стівена Спілберга також повертаються на великі екрани цю культову стрічку можна буде подивитися в кінотеатрах України на мові оригіналу з українськими субтитрами вже з 1 вересня.

1371 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: