Новости сериалов, в которых упоминается Шути Гатва

23 марта 2024,  11:54 | Новости сериалов

Новий трейлер культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», якому минулого року виповнилося 60 років, представляє перший погляд на майбутні пригоди П'ятнадцятого Доктора у втіленні Шуті Гатви.

Читать далее...
22 декабря 2023,  17:27 | Новости сериалов

Цього Різдва П'ятнадцятий Доктор у втіленні зірки серіалу «Сексуальна освіта» Шуті Гатви вирушить у свою першу пригоду у всесвіті «Доктора Хто». Ви готові?

Читать далее...
16 декабря 2023,  17:10 | Новости сериалов

Науково-фантастичний серіал «Доктор Хто», якому у листопаді виповнилося 60 років, у новому спецвипуску показав найдивнішу регенерацію Доктора за всю історію.

Читать далее...
21 ноября 2023,  17:55 | Новости сериалов

Цього тижня культовий науково-фантастичний серіал «Доктор Хто» відмічає своє 60-ліття, тож його творці вирішили порадувати шанувальників трьома спецвипусками за участю легендарного дуета мандрівників у часі, Доктора та Донни Ноубл.

Читать далее...
20 октября 2023,  17:58 | Новости сериалов

Ми всі добре знаємо, що Доктор обожнює плащі, і його п'ятнадцята регенерація не буде виключенням, як показує новий промо-кадр майбутніх серій серіалу «Доктор Хто».

Читать далее...
16 июля 2023,  15:54 | Новости сериалов

Отіс вирішує почати навчання у новому коледжі, розкривши усім свою головну таємницю, як показує свіжий тизер хітової молодіжної драмеді від Netflix «Сексуальна освіта», фінальний сезон якої вийде 21 вересня.

Читать далее...
7 июля 2023,  23:53 | Новости сериалов

Нові промо-фотографії 14-го сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» переносять нас у минуле і показують П'ятнадцятого Доктора та його нову супутницю у компанії актора Джонатана Гроффа.

Читать далее...
20 апреля 2023,  19:12 | Новости сериалов

Компанія BBC опублікувала нові фотографії зі знімального майданчика наступного сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», що представляють акторів Шуті Гатву та Міллі Гібсон в образах з 60-х.

Читать далее...
27 декабря 2022,  23:33 | Новости сериалов

Allons-y! Доктор і Донна нарешті возз'єднуються у свіжому трейлері науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який також представляє лиходія у втіленні зірки хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса.

Читать далее...
5 ноября 2022,  18:51 | Новости сериалов

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читать далее...
5 октября 2022,  01:20 | Новости сериалов

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читать далее...
20 августа 2022,  11:50 | Новости сериалов

На честь старту зйомок наступного сезону хітового серіалу «Сексуальна освіта» стримінгова платформа Netflix поділилася невеликим тизером та першими фотографіями, які розкривають, що до акторського складу серіалу приєднався зірка ситкому «Шіттс Крік» Ден Леві.

Читать далее...
19 июля 2022,  11:16 | Новости сериалов

К касту юбилейного спецвыпуска культового сериала о путешествиях в пространстве и времени «Доктор Кто» присоединился звезда хитового ситкома «Как я встретил вашу маму» Нил Патрик Харрис, и в сети уже появились первые фото с ним в новом образе (вернее, сразу в двух образах).

Читать далее...
18 мая 2022,  16:08 | Новости сериалов

Скучали по Десятому Доктору и Донне Ноубл? Тогда у нас отличная новость они вновь будут путешествовать в ТАРДИС в спецвыпуске культового научно-фантастического сериала «Доктор Кто», посвященного его 60-летию.

Читать далее...
12 февраля 2020,  14:22 | Новости сериалов

В понедельник компания Netflix объявила о продлении своего хитового молодежного сериала «Половое воспитание» на 3 сезон с помощью интересного тизера с участием директора Гроффа.

В данном видео директор Грофф (Алистэр Петри) примеряет на себя роль историка-искусствоведа, который проводит нам экскурсию «изысканной галереей» портретов с персонажами школы «Мундэйл». На стенах мы можем увидеть портреты (они же постеры 2 сезона) Отиса (Эйса Баттерфилд), Мэйв (Эмма МакКей), Эрика (Ншути Гатва), Адама (Коннор Суинделлс) и Эйми (Эйми Лу Вуд), а в конце Грофф представляет портрет сексолога доктора Джин Милберн (Джиллиан Андерсон) и, остановившись у совместной картины Эрика и Адама, задается вопросом, что же ждет их в будущем. Узнаем в новом сезоне.

Дата премьеры 3 сезона драмеди «Половое воспитание» пока не сообщается, но она запланирована на 2021 год. Так что запасаемся терпением и пока пересматриваем 1 и 2 сезоны.