Новини серіалів, в яких згадується Шуті Гатва

23 березня 2024,  11:54 | Новини серіалів

Новий трейлер культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», якому минулого року виповнилося 60 років, представляє перший погляд на майбутні пригоди П'ятнадцятого Доктора у втіленні Шуті Гатви.

Читати далі...
22 грудня 2023,  17:27 | Новини серіалів

Цього Різдва П'ятнадцятий Доктор у втіленні зірки серіалу «Сексуальна освіта» Шуті Гатви вирушить у свою першу пригоду у всесвіті «Доктора Хто». Ви готові?

Читати далі...
16 грудня 2023,  17:10 | Новини серіалів

Науково-фантастичний серіал «Доктор Хто», якому у листопаді виповнилося 60 років, у новому спецвипуску показав найдивнішу регенерацію Доктора за всю історію.

Читати далі...
21 листопада 2023,  17:55 | Новини серіалів

Цього тижня культовий науково-фантастичний серіал «Доктор Хто» відмічає своє 60-ліття, тож його творці вирішили порадувати шанувальників трьома спецвипусками за участю легендарного дуета мандрівників у часі, Доктора та Донни Ноубл.

Читати далі...
20 жовтня 2023,  17:58 | Новини серіалів

Ми всі добре знаємо, що Доктор обожнює плащі, і його п'ятнадцята регенерація не буде виключенням, як показує новий промо-кадр майбутніх серій серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
16 липня 2023,  15:54 | Новини серіалів

Отіс вирішує почати навчання у новому коледжі, розкривши усім свою головну таємницю, як показує свіжий тизер хітової молодіжної драмеді від Netflix «Сексуальна освіта», фінальний сезон якої вийде 21 вересня.

Читати далі...
7 липня 2023,  23:53 | Новини серіалів

Нові промо-фотографії 14-го сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» переносять нас у минуле і показують П'ятнадцятого Доктора та його нову супутницю у компанії актора Джонатана Гроффа.

Читати далі...
20 квітня 2023,  19:12 | Новини серіалів

Компанія BBC опублікувала нові фотографії зі знімального майданчика наступного сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», що представляють акторів Шуті Гатву та Міллі Гібсон в образах з 60-х.

Читати далі...
27 грудня 2022,  23:33 | Новини серіалів

Allons-y! Доктор і Донна нарешті возз'єднуються у свіжому трейлері науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який також представляє лиходія у втіленні зірки хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса.

Читати далі...
5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читати далі...
20 серпня 2022,  11:50 | Новини серіалів

На честь старту зйомок наступного сезону хітового серіалу «Сексуальна освіта» стримінгова платформа Netflix поділилася невеликим тизером та першими фотографіями, які розкривають, що до акторського складу серіалу приєднався зірка ситкому «Шіттс Крік» Ден Леві.

Читати далі...
19 липня 2022,  11:16 | Новини серіалів

До касту ювілейного спецвипуску культового серіалу про подорожі у просторі та часі «Доктор Хто» приєднався зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс, і в мережі вже з'явилися перші фото з ним у новому образі (вірніше, одразу у двох образах).

Читати далі...
18 травня 2022,  16:08 | Новини серіалів

Сумували за Десятим Доктором і Донною Ноубл? Тоді ми маємо чудову новину вони знову подорожуватимуть у ТАРДІС у спецвипуску культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», присвяченому його 60-річчю.

Читати далі...
12 лютого 2020,  14:22 | Новини серіалів

У понеділок компанія Netflix оголосила про продовження свого хітового молодіжного серіалу «Статеве виховання» на 3 сезон за допомогою цікавого тизера за участю директора Гроффа.

В даному відео директор Грофф (Алістер Петрі) приміряє на себе роль історика-мистецтвознавця, який проводить нам екскурсію «вишуканою галереєю» портретів з персонажами школи «Мундейл». На стінах ми можемо побачити портрети (вони ж постери 2 сезону) Отіса (Ейса Баттерфілд), Мейв (Емма МакКей), Еріка (Ншуті Гатва), Адама (Коннор Суінделлс) та Еймі (Еймі Лу Вуд), а наприкінці Грофф представляє портрет сексолога доктора Джин Мілберн (Джилліан Андерсон) і, зупинившись біля спільної картини Еріка і Адама, задається питанням, що ж чекає на них у майбутньому. Дізнаємося в новому сезоні.

Дата прем'єри 3 сезону драмеді «Статеве виховання» поки не повідомляється, але вона запланована на 2021 рік. Так що запасаємося терпінням і поки передивляємося 1 і 2 сезони.