Баффі з'явиться у приквелі «Декстера»

6 липня 2024,  10:41 | Кастінг

Акторка Сара Мішель Геллар, відома за культовим серіалом «Баффі — переможниця вампірів», приєдналася до касту міні-серіалу «Декстер: Першородний гріх» від платформи Paramount+, який вийде у 2025 році.

Події приквела популярного серіалу «Декстер» будуть розгортатися у 1991 році у Маямі та слідуватимуть за студентом Декстером, який вдосконалює свої навички вбивці за допомогою та підтримкою свого прийомного батька Гаррі. У своєму батькові він знаходить розраду та розуміння, особливо коли його кровожерливі пориви зростають, і їх більше неможливо ігнорувати. Будучи його єдиною довіреною особою, Гаррі навчає Декстера коду, розробленому для того, щоб допомогти йому знаходити та вбивати тих людей, які заслуговують на смерть, уникаючи при цьому потрапляння в руки правоохоронних органів. Це стає особливим викликом для молодого Декстера, оскільки він починає проходити стажування у відділі поліції Маямі.

Головного героя Декстера Моргана втілить зірка другого сезону фентезі «Тінь і кістка» Патрік Гібсон, його прийомного батька Гаррі Моргана зіграє зірка серіалу «Пан Робот» Крістіан Слейтер, а його прийомну сестру Дебру Морган — Моллі Браун.

Тим часом 47-річній акторці, відомій за роллю винищувачки вампірів Баффі Саммерс, у міні-серіалі «Декстер: Першородний гріх» дісталася роль Тані Мартін, шефа поліції Маямі та начальниці Декстера, повідомляє Deadline.

Ви також могли бачити Геллар у серіалах «Двійник» та «Вовча зграя» і у стрічках «Жорстокі ігри», «Я знаю, що ви зробили минулого літа» та дилогії «Скубі-Ду».

Нещодавно вона знялася у фільмі «Зробімо помсту», який ви можете переглянути на платформі Netflix.

276 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: