Доктор Стрендж повернеться у п'ятих «Месниках»

6 липня 2024,  06:35 | Новини фільмів

Актор Бенедикт Камбербетч підтвердив свою участь у майбутньому супергеройському блокбастері «Месники 5», де він зову втілить верховного мага Доктора Стренджа.

Про свою участь в одному з найочікуваніших майбутніх блокбастерів зірка «Шерлока» повідомив у інтерв'ю для Still Watching Netflix на честь виходу свого нового детективного міні-серіалу «Ерік», що можна подивитися на платформі Netflix.

Камбербетч згадав в цьомуу інтерв'ю Доктора Стренджа, а також актор розкрив, що зйомки п'ятих «Месників» відбудуться у 2025 році:

Це Доктор Стрендж. Він персонаж Marvel, і, чесно кажучи, це величезна радість його грати. Але також радість від його ролі означає, що я можу допомагати створювати і поширювати історії, брати участь у менш комерційних проєктах. Він є подарунком у багатьох-багатьох аспектах мого життя як продюсера і як актора. Я люблю його грати. З ним дуже весело. Я дуже чекаю [зйомок] «Месників» наступного року, які готують бурю.

Наступні «Месники» носили назву «Месники: Династія Канга», проте через звільнення актора Джонатана Мейджерса, визнаного винним у домашньому насиллі, який грав Канга та його варіантів, у Marvel можуть піти іншим шляхом.

Востаннє Камбербетч втілив могутнього мага (та кілька його варіантів з різних всесвітів) у супергеройському екшні «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», де його персонаж мав зупинити Багряну відьму.

Супергеройський блокбастер «Месники 5» вийде у кіно 30 квітня 2026 року.

384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: