Свіжий трейлер екшну «Дедпул і Росомаха» натякає на появу Леді Дедпул

10 червня 2024,  20:31 | Новини фільмів

На честь Дня друзів у мережі з'явився новий тизер-трейлер супергеройського блокбастера Шона Леві «Дедпул і Росомаха», що натякає на появу нової супергероїні! І у неї приголомшливі ніжки.

У своєму третьому майже сольнику, що буде продовженням хітових кінокоміксів «Дедпул» та «Дедпул 2», Вейд Вілсон, ведучи тихий спосіб життя, потрапляє в організацію «Управління тимчасовими змінами» (УТЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи.

Тож не дивно, що новий трейлер на честь Дня друзів присвячений дружбі непримиренних ворогів Дедпула та Росомахи, яких грають Раян Рейнольдс та Г'ю Джекман. Проте увагу усіх шанувальників цього дуету притягнув один новий кадр на 30-й секунді, що показує ноги супергероїні Леді Дедпул з коміксів Marvel.

Хто ж зіграє цю загадкову Леді Дедпул? У мережі ходять чутки, що або це буде Морена Баккарін, яка грає Ванессу, кохану Дедпула, або Блейк Лайвлі, дружина Рейнольдса. А ви як гадаєте? Діліться своїми теоріями у коментарях.

Тим часом головною лиходійкою третьої пригоди Дедпула буде Кассандра Нова, сестра Чарльза Ксав'єра, яку зіграють зірка серіалу «Корона» Емма Коррін.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Дедпул і Росомаха», що обіцяє ще багато неочікуваних камео, на нашому сайті. В прокат він вийде 25 липня.

Читайте також: Усі супергеройські фільми 2024 року.

403 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: