«Бітлджюс Бітлджюс»: перший український трейлер очікуваного фентезі від Тіма Бертона

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Фільм «Бітлджюс Бітлджюс» буде сиквелом фентезі «Бітлджюс», яке вийшло у 1988 році. Ось розширений синопсис очікуваного продовження:

Бітлджюс знову тут! Після несподіваної сімейної трагедії три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підлітка Астрід знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса. Щойно це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі.

Разом з Кітоном у сиквелі зіграють зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О’Гара, доньку героїні Вайнони втілить зірка серіалу «Венздей» Дженна Ортега.

Роль дружини Бітлджуса виконає сама Моніка Беллуччі.

Українські глядачі зможуть побачити новий фільм про Бітлджюса з 5 вересня.

404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: