«Гострі картузи»: що відомо про майбутній фільм та повернення Кілліана Мерфі

13 лютого 2024,  20:59 | Новини фільмів

Популярний британський серіал «Гострі картузи» отримає продовження у вигляді повнометражного фільму, і виконавець головної ролі Кілліан Мерфі вже розповів, чи повернеться він до ролі Томаса Шелбі.

У серіалі «Гострі картузи», події якого розгортаються у кримінальному світі Бірмінгема 1920-х років, Мерфі зіграв одну з найкращих ролей у своїй кар'єрі — роль Томаса Шелбі з родини Шелбі, жорстокої та впливової гангстерської банди післявоєнного часу.

Тож шанувальників дуже цікавить, чи повернеться він у повнометражному сиквелі. І це на питання Мерфі відповів ствердно у свіжому інтерв'ю:

Якщо буде, що розповісти [про Томаса Шелбі], і якщо Стівен Найт напише гарний сценарій, як він уміє, я буду там. Я маю на увазі, якщо глядачі захочуть дивитися на 50-річного Томмі Шелбі, я буду там. Давайте зробимо це.

Минулий рік був дуже плідним для Мерфі, адже він зіграв головну роль в одному з головних фільмів року, яким став байопік «Оппенгеймер» Крістофера Нолана. Стрічка отримала 13 номінацій на премію «Оскар», і зараз Мерфі має гарні шанси отримати свій перший «Оскар» як Найкращий актор.

Коли фільм «Гострі картузи» вийде на великі екрани, нам залишається лише гадати, бо Стівен Найт ще не завершив свою роботу над його сценарієм. Але ми, як і Мерфі, сподіваємося, що сценарій буде чудовим.

397 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: