Емма Вотсон може знову стати чарівницею в супергеройському фільмі «Доктор Стрендж 2»

1 травня 2020,  23:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ходять чутки, що в супергеройському екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» з'явиться нова чарівниця, і на її роль розглядають зірку франшизи «Гаррі Поттер» Емму Вотсон.

Сайт Cosmic Book News повідомив, що компанія Marvel Studios запропонувала Вотсон роль чарівниці Клеї, яка в коміксах є племінницею Дормамму і... дружиною Доктора Стренджа.

Зрозуміло, якщо даний слух виявиться правдою, то історія цієї героїні буде частково змінена для великого екрану, оскільки Вотсон занадто молода для героя Бенедикта Камбербетча. Та й очевидно, що він закоханий в свою колегу з минулого медичного життя Крістін Палмер, яку втілила Рейчел МакАдамс.

Також сайт пише, посилаючись на те ж джерело, що Marvel Studios ведуть переговори із зіркою серіалу «Гострі картузи» Кілліаном Мерфі з приводу ролі суперлиходія Жаха. Раніше Мерфі вже з'являвся в екранізаціях коміксів, зігравши суперлиходія Опудало в фільмах Крістофера Нолана «Темний лицар» і «Темний лицар: Відродження легенди», так що йому це буде не в новинку.

Кого з них ви хочете побачити у всесвіті MCU найбільше? Ми вважаємо, що було б круто, якби Вотсон знову вирушила у магічну пригоду на великому екрані. Адже вона була така чудова в ролі найрозумнішої відьми свого часу Герміони Грейнджер.

Поки офіційно підтверджено, що в сиквелі «Доктора Стренджа» разом з Камбербетчем зіграють Елізабет Олсен (Багряна відьма) та Бенедикт Вонг (просто Вонг).

Режисером їхньої нової спільної пригоди буде Сем Реймі, який в 2000-х зняв хітову супергеройську трилогію «Людина-павук» з Тобі Магуайром.

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» нещодавно була знову перенесена і тепер очікується 24 березня 2022 року.

11161 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: