«Марія»: перший погляд на Анджеліну Джолі в очікуваному байопіку про Марію Каллас

19 жовтня 2023,  03:31 | Новини фільмів

Наступною стрічкою, де лавреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі виконає головну роль, буде біографічна драма «Марія» режиссера Пабло Ларраіна, що має всі шанси отримати не один «Оскар».

Байопік «Марія» розповість про найвидатнішу оперну співачку усіх часів Марію Каллас, в образі якої ви можете побачити Джолі на перших кадрах. Події фільму будуть розвиватися в останні дні життя співачки у 1970-х роках, які вона провела у Парижі.

Режисером стрічки виступає Пабло Ларраін, відомий завдяки байопікам «Джекі» про Жаклін Кеннеді та «Спенсер» про принцесу Діану. За головні ролі у цих біографічних драмах акторки Наталі Портман та Крістен Стюарт були номіновані на премію «Оскар», тож у Джолі є гарний шанс отримати цю нагороду, якщо вона повністю вразить членів Кіноакадемії.

Це буде перша роль Джолі після ролі богині Тени у супергеройському блокбастері «Вічні», що вийшов на екрани у 2021 році. Вона знову втілить Тену у сиквелі «Вічні 2», проте невідомо, коли почнуться його зйомки (адже голлівудські актори продовжують страйкувати, а нова стрічка Джолі знімається зараз за особливим контрактом, узгодженим з акторським складом фільму та Гільдією кіноакторів).

595 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: