«Люпен»: дивіться дубльований трейлер третього сезону популярного серіалу з Омаром Сі

4 жовтня 2023,  17:44 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 жовтня, на стримінговій платформі Netflix відбудеться прем'єра нових серій хітового кримінального серіалу «Люпен», а поки що дивимося його новий трейлер, який показує, чого чекати від майбутніх пригод Ассана Діопа. Спойлер: він планує здійснити своє найбільш захвале пограбування.

Офіційний синопсис третього сезону «Люпена» повідомляє:

Ассан переховується і мусить звикати до життя далеко від дружини й сина. Через страждання, яких вони зазнали через нього, Ассан не витримує і вирішує повернутися до Парижу, аби запропонувати їм шалену ідею: покинути Францію і почати нове життя деінде. Проте привиди минулого завжди десь поруч, і неочікуване повернення різко переверне всі плани догори дриґом.

В образі талановитого афериста і грабіжника Ассана Діопа на екрани повертається знаменитий французький актор Омар Сі, якого ви можете знати завдяки фільмам «1+1», «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Світ Юрського періоду», «Інферно» та «Поклик пращурів».

Минулого року Омар Сі повернувся в блокбастері «Світ Юрського періоду 3: Домініон», який став одним з найприбутковіших фільмів 2022 року.

Поки невідомо, чи буде третя частина пригод Ассана Діопа його фінальною, чи сценаристи вирішать залишити відкритий фінал з надією на четвертий сезон.

697 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: