«Люпен»: Омар Сі стає крутим злодієм в дусі друзів Оушена в новому серіалі від Netflix

3 грудня 2020,  14:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стрімінговая платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого нового серіалу «Люпен», в якому роль джентльмена-грабіжника виконає популярний французький актор Омар Сі, відомий завдяки хітовим фільмам «1+1» та «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

У підлітковому віці життя Ассана Діопа (Омар Сі) перевернулося, коли його батька звинуватили в злочині, якого той не скоював. Через 25 років Ассан вирішує використати книгу «Арсен Люпен – джентльмен-грабіжник» Моріса Леблана в якості натхнення для масштабної крадіжки кольє королеви Марії Антуанетти з самого Лувра, щоб помстися за свого батька.

Трейлер серіалу «Люпен» показує, що його головний герой є невловимим та вміє перевтілюватися в кого завгодно, так що сам Денні Оушен з франшизи «Одинадцять друзів Оушена» захотів би взяти його в свою команду.

В цьому році Омара Сі можна було побачити в кінотеатрах в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» і драмі «Нічний патруль», а в майбутньому він з'явиться в науковій фантастиці «Світ Юрського періоду 3».

Прем'єра 1 сезону серіалу «Люпен» відбудеться на Netflix за місяць, 8 січня.

1142 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: