Джейсон Момоа та Дейв Батіста зіграють в екшені від режисера «Синього жука»

23 серпня 2023,  16:20 | Кастінг

Десь у паралельному всесвіті Аквамен (він же Джейсон Момоа) та Дракс (він же Дейв Батіста) вирушать разом у спільну пригоду, що отримала назву «The Wrecking Crew».

Фільм «The Wrecking Crew» буде екшен-комедією про двох напарників, де головні ролі виконають Джейсон Момоа та Дейв Батіста, проте її сюжет тримається у таємниці, повідомляє Deadline. Пишуть, що Момоа та Батіста підписали свої контракти ще до страйку Гільдії кіноакторів США, тож вони не порушили правила.

Режисером стрічки виступить мексиканський кіноматографіст Анхель Мануель Сото, який зняв супергеройський екшен DC «Синій жук», що вийшов в прокат 17 серпня.

Сценарій «The Wrecking Crew» написав Джонатан Троппер, творець серіалу «Воїн» та сценарист і шоураннер серіалу «Бачити» з Момоа у головній ролі. Він також є автором сценарію науково-фантастичного екшену «Проєкт "Адам"», де головну роль виконав Раян Рейнольдс (він же Дедпул).

Цього року Батіста, можливо, востаннє зіграв Дракса у супергеройскому блокбастері Marvel «Вартові Галактики 3», а Момоа втілив головного лиходія в екшені «Форсаж 10», а наприкінці року знову зіграє Артура Каррі/Аквамена у супергеройському фільмі DC «Аквамен і Загублене королівство».

961 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: