Дженніфер Лопес зіграє у біографічній драмі, яку продюсують Бен Аффлек і Метт Деймон

18 липня 2023,  15:13 | Кастінг

Наступним спільним проєктом лауреатів премії «Оскар» Бена Аффлека та Метта Деймона буде біографічна стрічка про реслінг «Unstoppable», де головну жіночу роль виконає дружина Аффлека Дженніфер Лопес.

Байопік «Unstoppable» розповість історію американського реслера Ентоні Роблса, народженого з однією ногою, який виграв національний чемпіонат у штаті Арізона. Роль Роблса виконає актор Джаррель Джером, відомий за оскароносною стрічкою «Місячне сяйво», тоді як Лопес втілить його матір Джуді Роблс.

Сценарій фільму «Unstoppable» написав Джон Гайндмен, а його режисером виступає Вільям Голденберг, який був монтажером стрічки «Ейр», де Деймон та Аффлек виконали головні ролі. Вони будуть продюсувати історію Роблса через свою продюсерську компанію Artists Equity.

Для Голденберга це буде режисерський дебют, проте на його рахунку вже є одна премія «Оскар», яку він отримав за монтаж стрічки «Арго», яку зняв Аффлек.

Драма «Unstoppable» буде першим спільним кінопроєктом Лопес та Аффлека з початку 2000-х, коли вони зіграли у фільмах «Джильї» та «Дівчина з Джерсі».

Зараз ви можете побачити Лопес на стримінгових платформах у комедійному екшені «Нестримне весілля» та гостросюжетному трилері «Мати».

722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: