«Можливо, так»: український трейлер комедії з Річардом Гіром, Сьюзан Сарандон, Даян Кітон та Еммою Робертс

26 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Пара на свята» Емма Робертс та Люк Брейсі знову грають закохану парочку у веселому трейлері нової романтичної комедії «Можливо, так» («Maybe I Do»), де також знялися знамениті ветерани Голлівуду.

У фільмі «Можливо, так» Робертс та Брейсі втілюють Мішель та Аллена, які давно зустрічаються і вже досягли у своїх стосунках того моменту, коли вони обмірковують наступний крок та вирішують запросити своїх батьків на спільну вечерю, щоб нарешті усім познайомитися... Але виявляється, що їхні батьки вже настільки добре знають одне одного, що це перетворює знайомство на суцільну катастрофу.

Батьків героїні Робертс грають Даян Кітон та Річард Гір, тоді як батьків героя Брейсі втілюють Сьюзан Сарандон та Вільям Х. Мейсі. І, як показує трейлер, Гір зраджує Кітон з Сарандон, тоді як Кітон зраджує Гіру з Мейсі. Тож батьки дійсно близько знають одне одного. Значно ближче, ніж того хотілося б їхнім дітям.

До речі, Емма є племінницею Джулії Робертс, яка знімалася разом з Гіром у культових мелодрамах 1990-х «Красуня» та «Наречена-втікачка».

В український прокат комедія «Можливо, так» вийде 2 лютого.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1261 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: